Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hozzánk (családi házba) ne...

Hozzánk (családi házba) ne jöjjön. Minek erőleti?

Figyelt kérdés

Párom anyukája mentális beteg + van benne egy hatalmas adag roszindulat is, mert ő nem ilyen lányt képzelt a fia mellé. Túl okos vagyok mert egyetemet fejeztem és szerinte csak leterhelem a kisfiát.

Hozzájuk nem járok,mondvacsinált indokkal dobott ki pl. Leesett egy alma és direkt én dobtam le xd

Nagyszülőkkel jóba vagyok, cukik. Voltunk náluk kb egy hete és ott volt ő is. Köszönni is alig köszön nekem. Vitt haza a barátom és mondtam az időseknek jöjjenek el ők máskor, elhozza őket a párom. Én még a szüleimmel élek.

Erre. a nő azt mondja oké majd jönnek, mert nagyon kiváncsi milyen házunk van, hogy állunk otthon, milyen dolgaink vannak.

Kb le voltam sokkolódva, hogy mit képzel? Ő kidob + piszkos is egy nő és jönne hozzánk felmérésre.... Lol.

Barátomnak a kocsiban mondtam h ez mi volt. Meg ezt amit leirtam, annyit mondott ne kötekedjek, szarjam le, beteg, nincs tudtatánál. Amit megértek. Csak rosszul esett h nem szólt erre ott semmit csak hallgatott.

Szerinte ok nélkül vitáznánk. Az anyja nem fogná fel, mert azt hiszi ő a jó.

Pl rosszul főz, és feljött anyukám fősztje, erre elkezte dicsérni magat h ő milyen profi szakács... 😂

2020. máj. 24. 16:41
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%
A kidobas, mint olyan, hogy tortent? Ezt probalom megtudni. ;-) Szoban elhajtott a sunyiba, megfogott es kivezetett, esetleg valami mas...? Duhos volt kozben, sertodott?
2020. máj. 24. 20:11
 22/51 A kérdező kommentje:

Indultunk haza, majd azt mondta: fiam, legközelebb ez nem kell hogy jöjjön. Barátom hallgatott mintha semmi se lenne. Erre ő: nem kell ide többet jönnie, nekem ö senkim, nem kell itt lennie. Fogtam magam, kimentem az utcára.

Ott maradt egy kistáskám, dekor cuccom. Eldobta.

2020. máj. 24. 20:17
 23/51 anonim ***** válasza:
88%
A, ne torodj egy bolonddal, nem beszamithato. Ugy viselkedik, mint egy 5 eves hiszterika. Egyszeruen ne legyen ra alkalma, hogy el tudjon menni hozzatok. Szoba se kell nagyon hozni. Ha meg valaki erolteti, talalj ki valamit, miert nem alkalmas. DE!!! Ha tartosan tervezel a jovoben valamit ezzel a fiuval, sajnos szamitanod kell hasonlo huzasokra.
2020. máj. 24. 20:22
 24/51 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes választ :)

Barátom is tudja, hogy nem beszámítható. Sok-sok veszekedés volt miatta pl.mi lesz ha lesz babánk, barátom szerint rá is rá kell bízni, én a kezébe se adnám.

2020. máj. 24. 20:25
 25/51 anonim ***** válasza:
29%
Felugyelet mellett talan elkepzelheto, hogy nala legyen a kisbaba, de egyedul hagyni vele semmikeppen nem tanacsos. Es latod, mar veszekedesek vannak miatta. Rengeteg kompromisszumot kell majd kotni. Ahogy latom, eleg hatarozott vagy, szerencsere. Ne hagyd magad es ne alkudj meg soha. Foleg, ha a gyerek biztonsaga lesz a tet.
2020. máj. 24. 20:29
 26/51 A kérdező kommentje:

Persze, nem hagynám vele sose. Bár még nem aktuális a baba téma :)

Kedves tőled, köszönöm.

Viszont igen, sok veszekedés volt. Barátom nem tud vele mit kezdeni, beszélt vele szépen, kiabálva, követelőzően, kedvesen. Semmit nem ért. Persze megértem valahol azt is h beteg ember..

De nagyon rossz és nehéz. Férje nincs. Szóval emiatt is nehezebb, hogy csak a páromra hárul.

2020. máj. 24. 20:34
 27/51 anonim ***** válasza:
70%
Egy beteg emberre mas normak ervenyesek, ra nem lehet alkalmazni a szokasos merteket. Nem lehet (erdemes) vele kiabalni, mert ugysem erti meg, a betegsege miatt nem kepes ra. Szerintem ne vedd se komolyan, se magadra, amit osszehord, ezt nem o, ezt a betegsege mondatja vele. En teljesen megertem, hogy bosszanto, idegesito es meglepo, de nagyon nem tudsz vele mit csinalni sajnos. Es valoban nem konnyu. De ott vannak a nagyszulok, akik aranyosak, a baratod, aki normalis, es ez nagyon fontos. Mindenki tudja, milyen a mama, a baratod mondta is. Meg kell szokni valahogy.
2020. máj. 24. 20:43
 28/51 A kérdező kommentje:
Igen, csak rosszul esik nagyon... Ok nélkül ilyen velem
2020. máj. 24. 20:45
 29/51 anonim ***** válasza:
14%
Igen, tudom, hogy rosszul esik. De ha beteg emberrol van szo, akkor ott hiaba keresel okokat, mert nincsenek olyanok, amit jozan esszel fel tudnank fogni. Az az o sajat vilaguk. Nem szemely szerint ellened van a musor. Arra koncentralj, hogy a tobbi csaladtag aranyos es normalis. Azon gondolkodj el, hogy teged szemely szerint miben erint, hogyan befolyasolnak a dolgai? Nem mindegy...? Miert nem mindegy? Ezeket a kerdeseket magadnak tedd fel. A baratod melletted van, a nagyszulei szinten, szeretnek teged. Ez a lenyeg. Es meg az is lehet, hogy a mama is szeret a maga modjan, ahogy o tud es kepes szeretni a betegsege miatt.
2020. máj. 24. 20:55
 30/51 A kérdező kommentje:

Köszi, kedves vagy! :)

De egész biztos hogy nem szeret :D van az a mondás, hogy az ember érzi, ha nem szeretik. Na én ezt itt 100%-ban érzem.

Ami a legnagyobb gond, és rokonoknak, barátoknak feltűnt az az hogy miért van a barátom nálunk 2-3 napot? Én meg a nagyszülőknél évente 2x. Nagyon kellemetlen helyzetek adódtak.

Pl legutolsó: barátom városába hivtak barátnőim egy lánybúcsúra, évente 1x ha elmegyek buliba, barátom nem jött, csajos buli volt. Hajnalban mentem volna haza a partybusszal, ami persze nem indult mert másik irányba ment. Barátomat hivtam hajnali 3kor hogy itt vagyok az utcán, hova menjek. Az volt a válasz ha akarom kijön de anyukájához nem mehetek... Szerencse h apukám eljött értem kocsival.

2020. máj. 24. 21:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!