Vagy olyan viszonyban a parod szuleivel,testverevel hogy felhivd oket,ok hivnak teged?
Engem szulinapomon,nevnapomon es nonapon! Ennyi.. Illetve hiv az anyja,ha a parom nem vette fel neki a telefont de SOS ez ritka.
24L de N mert 24 vagyok :)
#20 ezt nagyon sajnalom! Reszvetem! Nem azt mondom h csajozz fűvel fával de ez nekem fura. Hogy ottmaradtál..és nem a Te szüleiddel. De az egész olyan szomorú. Sajnálom. Szerintem mondjuk Te tudod de én nem maradtam volna ott. De nem kívánom senkinek!
#21 Ez rendes tőled. Hergelni nem fair dolog ez igaz. Dee nem is a Te dolgod helyretenni a viszonyt köztük. Nyilván..ne hangold elle a férjedet de nem is kell neked összekovácsolni anyát és fiát. Én minden ilyet a páromra hagyok. Ha valamiben szidja..oke, ha dícséri oké.
Ezt tényleg még olvasni sem könnyű..Sajnálom! :( Nem mi fogjuk megmondani h költözz e. Te dolgod de valóban nem egészséges. Gyereketek sajnos nincs, a leírtakból ezt szűrtem le. (?)
Engem is kedvelnek a szülei. Hogy miért nem tudom! Talán..mert a fiukat én kicsit így nem tudom vidámmá tettem életbe hoztam vagy ilyesmi. Szerintem max ennyi miatt kedvelhetne h a fiuk szeret és vidámabb. Mert olyan sok mindent nem tettem a szüleiért-aktívak nem szorulnak segítségre. :)
* életkedvet adtam neki.
Szerintem ezért szeretnek. Gőzöm sincs mi másért. Szépen ülök csendben náluk. 😀😀
Hát én meg is bolondultam volna. Felkavaró volt olvasni. :( Köszi a választ és erőt kívánok. Tisztelem benned h ember vagy! Mert sok pasi egy ilyen után 2 hónappal felszedi Jucikát a szomszédból. De te meggyászoltad. Ezt tisztelem. Viszont..ha én lettem volna az a nő én nem kívántam volna azt ha muszáj menni..h teljesen egyedül éld le az életed másik felét. Hanem hogy ha teljesen nem is..de egy kicsit boldog legyél.
Aaa kérdésemre visszatérve: Engem keresnek ha SOS fontos vagy ha születésnapooom vaan vagy névnapoom! :)) Felköszöntenek. Ünnepekkor meg személyesen. De nem engem hívnak szent este hanem párom de az üdvözletben a nevem szokták mondani h nekem is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!