Tettél már lépéseket a barátod,férjed szülei miatt? Párom szülei azt akarják,hogy folyton keressük őket meg ott üljünk,ezt a párom+én nem akarjuk,elmondta nekik, nem értik mit tegyünk?
Figyelt kérdés
Akaszkodó,erőszakos vagy minden lében kanál anyós+após/jelölttel kapcsolatban kiálltál a párod elé és elmondtad mi baj vagy csak próbáltad rendezni a sorokat magad? Hiába mondja el nekik a saját fiuk hogy "nem érek rá,majd menni fogunk". Nem értik meg. Az anyja minden találkozókor zaklatja párom hogy "írj"-de párom telefonálni akar és sosem ír inkább hívja. Anyja sajnos nem ért semmilyen szóból mert minden alkalommal ugyanazzal zaklatja. A végeredmény ugyan az: a fia hívja..nem ír. Én csak nézek a háttérből hogy az anyja tényleg gyenge elméjű e hogy nem ért..2020. máj. 13. 18:50
11/26 A kérdező kommentje:
Van egy szintén kattant após jelöltem aki beáll elém(!) ajtóba a lakásukban hogy hova sietek..miért nem megyek többet..meg ketten alig megyünk. Apóst kérjem meg? Esélytelen.. nem okés. Nem mama még anyós de az biztos hogy le lesz csökkentve a kontakt ennél jobban. Kutya is van..sőt még egy tesó aki szintén külföldre menekült de őt is zaklatja az anyja! Mi is elköltözünk majd. Mikor megtudta hogy külföldre..majd. Betolta hogy lehet ők is...ha úgyis mindegyik gyerek kinn.. Na akkor elmondtam neki: mi nem abban az országban leszünk ahol tesó..anyós csak nézett. Majd mondtam neki hogy ne haragudj de nem költöztök ki utánunk. Páromnsk sírva mondtam ezt el. Azt mondta..van baj anyukával ne aggódjak. NEM jönnek ki. A kutya most anyós szeme fénye mint egy csecsemőt úgy gondozza..
2020. máj. 13. 20:10
12/26 A kérdező kommentje:
Ha 1x-2x azt mondja "írj kicsim" oké..de én se vagyok normális megszámoltam.. 520 alkalommal mondta el közel 2 év alatt mióta külön velem él a fia. És 520 alkalommal párom "nem írok anya..hívlak".. Ez az ami miatt nagyon nagy a baj. És nem kezelhetem egészséges ember az anyját.
2020. máj. 13. 20:13
13/26 anonim válasza:
Én vagyok az egyetlen aki szerint te nagyon túltolod ezt? Akármilyen "kattant" vagy ismételhető az anyja, akkoris neki köszönheted a párod, tisztelhetnéd igazán!
Mivan akkor ha valamit többször elmond ugyan? Istenem, hogy nagyobb gondotok sose legyen..
Úgyis úgy csináltok mindent ahogy akartok mert külön éltek, nem bírod ki a találkozások alkalmával, hogy kicsit empatikus és türelmes legyél? Szörnyű, hogy egy anya tudni akar a fiáról... Jézusom de önző ember vagy!!!
14/26 anonim válasza:
Krisztit még nem zaklatták. szerintem érezd magad szerencsésnek. amit ez az anyós művel az beteges, rég túlment a normális szülői féltésen. a kérdezőtől teljesen jogos, hogy elege van belőle, és úgy tűnik a párjának is. ha a párja írta volna ki a kérdést, akkor is így reagáltál volna?
15/26 A kérdező kommentje:
Krisztinek jó ha senki se zaklatta őt és párját,közös nyugalmukat. Kettő éven át gyomorideggel keltem hála anyósnak..nem nyeltem tovább elmondtam a bajaim páromnak aki szintén akkor sokallt be! Leülni nem lehet az anyjával mert nem ért semmilyen szóból..a kedves szót nem fogja fel,a gorombától meg sír.. Párom annyit tesz hogy nem ír neki vissza,nem kezdeményez írásos chat beszélgetést,hanem telefonál..és amikor az anyja a fia hangját hallja ezt mondja minden héten 2x "miért nem írsz"-amikor a hangját hallja.. párom"mert nem írok..hívtalak" anyuka"hmm jó..." Ez van.. Megérteni sosem fogja. Sírvafakadt az anyukája mikor megtudta véletlen hogy a fia nekem ír napközben munkából hogy mikor jön stb. Teljesen véletlen kiderült.. És az volt a baja h neki SOHA nem ír nekem bezzeg..
2020. máj. 13. 20:57
16/26 A kérdező kommentje:
Ezt leszámítva még kedvelném is! De félek komolyan. Másrészről rettentő pletykás nem érti miért nem tud semmit az ég világon az életünkről..
2020. máj. 13. 20:59
17/26 anonim válasza:
Naaaa, Kriszti, azert amiket a kerdezo ir enyhen tul mutat azon, hogy az anyja tudni akar a fiarol... biztos, hogy komoly mentalis baja van, normalis ember nem borul ki azon, hogy a fia felhivja, nem pedig ir neki. Plane nem var el ilyen mennyisegu es jellegu kontaktot, nem sir es nem zsarol. En sajnalom a kerdezot es megertem, hogy ez kiboritja. Sajnalom az anyukat is, mert neki is rohadt nehez lehet. Szerintem hozza mar szakember kene, beteges amit csinal.
18/26 anonim válasza:
azért az se normális, hogy egy meglett felnőtt ember lépten-nyomon sírva fakad. nagyon manipulatívnak tűnik a mama
19/26 A kérdező kommentje:
Még nem mama egyik gyereke által sem de majd az lesz.. Én a gyerekem előtt nem fogom párom anyját mamának hívni. A saját keresztnevén fogom hívni nem mondom a gyereknek hogy megyünk mamához hanem megyünk XYhoz. :D a saját anyámnál viszont mondom majd hogy mama de az sem biztos lehet anyut mondok. Képtelen lennék mamát mondani szerintem másra,csak saját mamámra. :)) Igen..azon bukik ki anyós hogy miért beszél hozzá a fia miért hallja ha írhatna is..De teljesen mindegy hányszor mondja ezt. A fia 521.edszerre is közli vele amit pár napja is.."nem írok anya, felhívlak"
2020. máj. 14. 00:31
20/26 A kérdező kommentje:
Annyi még ide tartozik hogy párom higgadtan tényleg kerek kettő teljes éve minden áldott beszélgetésükkor teljesen ugyan azt elmondja az anyjának..amit leírtam én is idézőjelben. És a nő csak azért is elmondja még 100x még 200x.. ez az ami aggaszt. Miért nem fogja fel 50+ éves. Amikor írt neki párom hívta telefonon erre "miért nem írsz vissza".. párom"mert nem írok..hívlak..nem jobb beszélni??" .. Annyira még nem süllyedt mélyre hogy minket számon kérjen mi írunk e.. akkor megetetném vele a telefont. A szeme lassan de biztosan romlik szóval remélem lassan muszáj is lesz 100%ban beérnie a hívással. Most meg rá van kényszerítve. :D
2020. máj. 14. 00:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!