Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tettél már lépéseket a barátod...

Tettél már lépéseket a barátod,férjed szülei miatt? Párom szülei azt akarják,hogy folyton keressük őket meg ott üljünk,ezt a párom+én nem akarjuk,elmondta nekik, nem értik mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Akaszkodó,erőszakos vagy minden lében kanál anyós+após/jelölttel kapcsolatban kiálltál a párod elé és elmondtad mi baj vagy csak próbáltad rendezni a sorokat magad? Hiába mondja el nekik a saját fiuk hogy "nem érek rá,majd menni fogunk". Nem értik meg. Az anyja minden találkozókor zaklatja párom hogy "írj"-de párom telefonálni akar és sosem ír inkább hívja. Anyja sajnos nem ért semmilyen szóból mert minden alkalommal ugyanazzal zaklatja. A végeredmény ugyan az: a fia hívja..nem ír. Én csak nézek a háttérből hogy az anyja tényleg gyenge elméjű e hogy nem ért..

2020. máj. 13. 18:50
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére minket hagynak élni, mondjuk inkább már a másik véglet, mert ha mi nem megyünk, ők nem jönnek, úgy látszik, se a fiuk se az unokájuk nem hiányzik nekik 🤷‍♀️
2020. máj. 13. 19:01
 2/26 A kérdező kommentje:
Hozzánk sem jönnek! De azt súlykolják: gyertek gyertek gyertek már..miért nem jöttök! Induláskor apukája odajön hogy mi hova sietünk..miért megyünk!?? És anyós jelölt nem 1x hanem Minden alkalommal ott sír a páromnak hogy "írj kicsim jó"- párom meg megmondja neki hogy "én hívlak nem írok". És nem érti meg...
2020. máj. 13. 19:23
 3/26 A kérdező kommentje:
Félelmetes,minden alkalommal ott sír neki hogy "írj írj ugye írsz, de egyszer sem írsz"-ezt csinálja. A fia ugyanúgy nem ír hanem felhívja és ezt minden áldott alkalommal elmondja az anyjának aki nem érti meg. Gyomorideggel jövök el mert ez nem normális. Igaz,párom tudja kezelni azt mondta "Leszrom ha ezen pörög anyám..én akkor is csam hívom nem fogok írni.."..
2020. máj. 13. 19:28
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz tenni semmit. Szerencséd van, hogy a pároddal egy véleményen vagytok, és meg meri nekik mondani ezt. Meg azért is, mert nem zsarolnak benneteket. Leginkább érzelmi zsaroláshoz szoktak folyamodni az ilyenek. Pl. Nem is szerettek minket, azért nem jöttök.

Újra és újra el kell nekik mondani ugyanazt.

2020. máj. 13. 19:29
 5/26 A kérdező kommentje:
Ó abban is volt részem. Mert "anyós" nárcisutikus személyiségzavaros és a tények szerint fáj kimondani de finomam szólva gyenge képességekkel áldotta meg a teremtő..agyilag. Hogy "mi nekünk ez nem esik jól miért nem férünk bele a közös programjaitokba,nem jöttetek vasárnap pedig de jó lenne..tudom ti főztök de akkor is.." És az örök mondat hozzám is címezte ezt "írj majd..sosem jelentkezel mit csináltál." És csak lesek..miről írjak..hogy jól be tudtam parkolni a kocsival vagy mit? Aztán az ajtó előtt odamegy ad egy puszit nekünk és odasúgja a páromnak hogy "kicsikém írjál!!" A kicsikéje :D meg "nem anya..hívni foglak telefonon!!!! Nem írok!!" - és ez megy..
2020. máj. 13. 19:34
 6/26 A kérdező kommentje:
*nárcisztikus
 7/26 anonim ***** válasza:
97%
Mondjuk fordítva logikusabb lenne, mert az idősebbek inkább telefonálni szeretnek jobban, nem chatelni, mert az nekik idegenebb, de amúgy nem mindegy, hogy ír vagy telefonál?
 8/26 A kérdező kommentje:
Nem mindegy mert párom mondta a napokban hogy az anyja folyamatosan megállás nélkül reggel 8:00 tól este 21:00 ig megállás nélkül írNA neki HA a fia egyetlen szót is elküldene. Félelmetes volt amit költözéskor művelt..Valami 82X írt neki/nap. Erre párom felhívta és azóta CSAK hívja. Egy betűt nem ír mert ez lesz. Dolgozik tanul stb azt mondta erre nincs ideje napi 13 órát. Heti 2x felhívja..
2020. máj. 13. 19:38
 9/26 A kérdező kommentje:
Tehát beteg keretek közt chatel az anyja. Mindenkire ráír hülye témákkal. És párom mondta nekem hogy csak hívással fogja felkeresni őket.
2020. máj. 13. 19:40
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Szegeny mama kicsit meg van kattanva... latszik, hogy nincs semmi boldogsaga az eletben. Apuka nem normalisabb, ot esetleg megkerni, hogy kicsit fogja ot vissza? Nem lehetne venni a mamanak egy kutyat (ha alkalmas a nevelesre), vagy elvinni valami tarsasagba? Esetleg pszichologushoz elvinni, akivel tud egy kicsit beszelgetni? Bar lehet ide mar inkabb pszichiater kellene... Ez igy tarthatatlan allapot, szerencsetlen parodnak otthagyni a bogo anyut minden alkalommal, meg elviselni ezt a zaklatasszeru terrort. Ezzel szerintem eroszakkal nem lehet mit kezdeni, a beszelgetes is keves, vagy teljesen minimalisra csokkentitek a kontaktot, vagy valahogy kezelni kell ezt, mert szegeny beteg.
2020. máj. 13. 19:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!