Anyósjelöltetek/anyósotok szokta becézni a fiát a párotokat? És minek?
Figyelt kérdés
Férfiak titeket becéz az anyukátok felnőttként is? 😐2019. aug. 24. 16:07
41/45 Savlekotő válasza:
Azért a Kicsim elég gáz meg a többi mintha a fiu a párja lenne,ha egy nő a fiát szerelmének hivja ott baj van,aztán csoda h apa lelép a képből mert felesleges 3 lett mert anyu szült magának uj férjet. Beteg nők vannak,de ezeket kell elkerülni,egészséges férfi eleve nem anyuval él 25 felett..
42/45 anonim válasza:
Szerintem a kicsim is gáz. Én semmilyen becézgetést nem szeretek mondjuk, hívjon mindenki a nevemen. Én is mindenkit a nevén hívok. A kicsim meg tényleg olyan, mintha a párja lenne...
43/45 A kérdező kommentje:
Baratomnal neha elofordul h az anyja igy hivja "Kicsim" meg "Fiam"-ez oke meg "Kisfiam" de a Szerelmem Sose..ugy nem..
Amugy nem becezi De neha sajna igen..mar tobbszor korberohogtem. Kevesebb is de elofordul.
Azert nem keszit ki *teljesen* mert eleg hideg az anya fia kapcsolat koztuk. Igy annyira nem durva szerintem. Parom semmit se mesel neki csak a legfontosabbat. Rolunk annyit h minden oke,onmagarol kb semmit. Programokat lemondjuk. Talan emiatt tok mindegy h neha becezi e.. de sztem is gaz.
2019. szept. 18. 07:58
44/45 A kérdező kommentje:
Meg rendszeresen ferditunk a szulei elott h pl miert nem mentunk 😭🤣 meg ilyesmi. De kegyes hazugsagokat csak. En arra max bologatok de nem en mondom ki.
2019. szept. 18. 08:05
45/45 anonim válasza:
Dudunak hívja a férjem a családja a mai napig, pedig már nekünk is van gyerekünk. Ha az édesanyja valamiért épp lükének nézi, akkor hívja kicsikémnek. A kisfiam megszokott, de férjem öccsére (ő jövő nyáron esküszik). Nálunk senkit nem zavar, mondjuk anyósomnál jobb anyóst nem nagyon lehetne kívánni sem, szóval sehogy nincs benne az az 'énkicsibogyoróm' életérzés. Simán így szokták meg az előttem eltelt huszonx év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!