Mit szólnátok, ha anyósotok nem lenne a higiénia nagymestere?
Például.. A WC bűzlik, az ülőke alja és a perem vizelet- és székletfoltos (de azért van benne egy lógó tisztító, vicc..). A hűtőben gyakran szinte elmásznak az ételek, meg maga a hűtő is penészes, büdös.
A zuhanyzó alja körbe penészes, a tálca sárga. Rántott hús, tojásos ételek éjszakára kint hagyva nyáron. :/ Még jó pár dolgot tudnék felsorolni sajnos. Anyós nem idős, tevékeny nő.
Ti sem mennétek ilyen helyre gyakran? Vagy csak én vagyok túl hisztis? Hozzá kell tennem, elkaptam valamit a wctől.. :( Persze takarítsam ki én, csak mikor felhajtom szívem szerint hánynék is egyből, fölé hajolni sem tudok, én ilyen körülményekkel soha nem találkoztam, nálunk a higiénia nagyon fontos..
Különben nem vagyok olyan aki másnak takarít, de lehet hogy ebben az esetben jó hangosan megkérdezném, wc előtt,hogy mama hol van a domesztosz?
Mert nagyon gusztustalan a wc.
Vagy kidobnam a keztorlot mert másznak rajta a bogarak...
Ilyeneket csinálnék.
Párom nem reagál semmit erre. Tudja, hogy nálam milyen tisztaság van, szerintem ő is tisztában van a különbséggel, csak nem akarja megbántani az anyját.
A "mama" kicsit túlzás, aktív korú, dolgozó nőről van szó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!