Túl finnyás vagyok amiért zavar hogy nagymamám nem mos kezet főzés előtt és WC-zés után sem?
Engem nagyon zavarna!
Az egészségetek is lehet a tét, hiszen baktérium van már mindenhol!
És ez egyébként is egy alap tevékenység lenne.
A mamádnak és az anyukádnak fogalma sincs róla ezek szerint, hogy milyen bacikkal fertőzik így meg a családot. Tanultam mikrobiológiát, azóta jobban elborzaszt az ilyen, mert ezzel ténylegesen megtudják betegíteni az egész családot(még azt is,aki nem eszik a kajából).
WC után kötelező a kézmosás,nem tapogatunk utána semmit,főleg nem a konyhában a kaját.
Ha nem értik meg,hogy ez miért probléma,akkor én beégetném őket egy családi ebéden(ahol más is van rajtatok kívül), hogy te nem eszel és ha rákérdeznek,hogy miért, akkor elmondod,hogy mert wc után nem mosnak kezet. Igen elmegy majd a többi vendég étvágya is.A nagymamád és anyukád meg remélhetőleg ég , mint a rongy és legközelebb odafigyelnek.De ha nem akarsz drasztikus lenni,akkor mutass nekik cikkeket,tanulmányokat erről,hogy miért fontos kezet mosni.
Én is teljes mértékben megértelek!
Én is tanúltam mikrobiológiát,és tudom,hogy milyen csúnya betegségeket lehet megelőzni csupán kézmosással
A nagyid bizonyára öreg már,lehet,hogy csak elfelejti,vagy csak lusta megmosni
Szólni kellene neki,nem megparancsolni,és nem sértegetni vele mert akkor megharagudhat vagy ilyesmi! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!