Mit szólnátok, ha anyósotok nem lenne a higiénia nagymestere?
Például.. A WC bűzlik, az ülőke alja és a perem vizelet- és székletfoltos (de azért van benne egy lógó tisztító, vicc..). A hűtőben gyakran szinte elmásznak az ételek, meg maga a hűtő is penészes, büdös.
A zuhanyzó alja körbe penészes, a tálca sárga. Rántott hús, tojásos ételek éjszakára kint hagyva nyáron. :/ Még jó pár dolgot tudnék felsorolni sajnos. Anyós nem idős, tevékeny nő.
Ti sem mennétek ilyen helyre gyakran? Vagy csak én vagyok túl hisztis? Hozzá kell tennem, elkaptam valamit a wctől.. :( Persze takarítsam ki én, csak mikor felhajtom szívem szerint hánynék is egyből, fölé hajolni sem tudok, én ilyen körülményekkel soha nem találkoztam, nálunk a higiénia nagyon fontos..
Huhh, nekem is van ilyen rokonom. Egyszer meghívtak hozzájuk, még soha nem voltam előtte és nagyon meglepődtem, hogyan képesek emberek ilyen elhanyagolt, koszos, zsúfolt lakótérben létezni.
Nyilván nem tettem szóvá, de úgy mertem csak zuhanyozni, hogy rajtam maradt a műanyag papucs és saját törölközőt használtam. Két falatot nem bírtam lenyelni jóízűen, amíg ott voltam, inkább nem ettem.
De most mégis hogy lehet ezt elmondani, hogy ne legyen sértődés a vége?
valaki irta a napi 2x porszivó fogkefés fugapucolást.
hááát én is ismerek ilyen embereket.
maximális rend van náluk, szünet nélkül sikálnak törölnek mindig valamit.
idegesitő tud lenni.
én is elég kupis vagyok,-nah azért ennyire nem mint kérdező irta- de ha valaki elfogad igy, a lelkemet kiteszem érte!!!
Apósnál hasonló a helyzet, minden érkezés után már esek is neki a wcnek és domestosozom.. neki még takarítószere sincs!!! Úgy kell vinnem magammal... Azt elvárja, hogy varázsoljak kaját, elvégre én vagyok a nő, de a konyha egy merő retek, így viszek magammal MINDENT ami kell a főzéshez...
Törölközőt, ágyneműt is vinnünk kell..
Gondolom kitalálod, mennyire gyakran és mennyire szívesen megyek hozzá.. ragad minden felület, bent cigizik, olajban sütés után sem szellőztet. Ha gyerekünk lesz, nem fogom bevinni abba a házba. Látogatni jöhet, oldja meg.
Nen sűrűn járnék oda az biztos.Nagyanyámnál szintén ilyen a mosdó,de minden más csillog Előző nyáron mikor ott voltam egy orvossal beszélt és hallgathattam,hogy vizelet mintát fog venni és megnézeti,hogy nem-e gennyes a mája.Na ezek után üljek rá a budira...tudod mikor.
Ha mész oda,akkor mosdót ne használd és ne maradjatok túl sokáig.Elég csak beugrani,nem kell ott aludni.Délután menjetek,hogy ne kelljen ott ebédelni.És nem,nem vagy hisztis.Alap dolog lenne tisztán tartani a házat,a mosdót főleg.A legdurvább, hogy el is kaptál valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!