Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit szólnátok, ha anyósotok...

Mit szólnátok, ha anyósotok nem lenne a higiénia nagymestere?

Figyelt kérdés

Például.. A WC bűzlik, az ülőke alja és a perem vizelet- és székletfoltos (de azért van benne egy lógó tisztító, vicc..). A hűtőben gyakran szinte elmásznak az ételek, meg maga a hűtő is penészes, büdös.

A zuhanyzó alja körbe penészes, a tálca sárga. Rántott hús, tojásos ételek éjszakára kint hagyva nyáron. :/ Még jó pár dolgot tudnék felsorolni sajnos. Anyós nem idős, tevékeny nő.

Ti sem mennétek ilyen helyre gyakran? Vagy csak én vagyok túl hisztis? Hozzá kell tennem, elkaptam valamit a wctől.. :( Persze takarítsam ki én, csak mikor felhajtom szívem szerint hánynék is egyből, fölé hajolni sem tudok, én ilyen körülményekkel soha nem találkoztam, nálunk a higiénia nagyon fontos..

2019. aug. 17. 05:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
59%
Megmondanàm hogy takaritson ki
2019. aug. 17. 10:02
 12/25 anonim ***** válasza:
94%

Huhh, nekem is van ilyen rokonom. Egyszer meghívtak hozzájuk, még soha nem voltam előtte és nagyon meglepődtem, hogyan képesek emberek ilyen elhanyagolt, koszos, zsúfolt lakótérben létezni.

Nyilván nem tettem szóvá, de úgy mertem csak zuhanyozni, hogy rajtam maradt a műanyag papucs és saját törölközőt használtam. Két falatot nem bírtam lenyelni jóízűen, amíg ott voltam, inkább nem ettem.

De most mégis hogy lehet ezt elmondani, hogy ne legyen sértődés a vége?

2019. aug. 17. 10:55
 13/25 anonim ***** válasza:
89%
Soha nem mennék hozzá. Utálom, ha valaki ilyen igénytelen.
2019. aug. 17. 11:42
 14/25 anonim ***** válasza:
65%
Nem az én házam,semmi közöm hozzá ki hogy él.Ha nem tetszik valami,nem megyek oda és kész :)
2019. aug. 17. 11:43
 15/25 anonim ***** válasza:
78%
Az enyém is hasonló, de nem ennyire szerencsere. Én ezért csak ritkan látogatóm. Ha ott vagyunky akkor én mindig mindent külön elmosok. Nem problémázik rajta az anyós, nekem direkt odakészíti a konyharuhat, hogy töröljem at a tányért, mielőtt eszek. Takaritani is rendszeresen szoktam ha ott vagyok
2019. aug. 17. 12:03
 16/25 gömbicica ***** válasza:
55%

valaki irta a napi 2x porszivó fogkefés fugapucolást.

hááát én is ismerek ilyen embereket.

maximális rend van náluk, szünet nélkül sikálnak törölnek mindig valamit.

idegesitő tud lenni.

én is elég kupis vagyok,-nah azért ennyire nem mint kérdező irta- de ha valaki elfogad igy, a lelkemet kiteszem érte!!!

2019. aug. 17. 12:23
 17/25 anonim ***** válasza:
87%

Apósnál hasonló a helyzet, minden érkezés után már esek is neki a wcnek és domestosozom.. neki még takarítószere sincs!!! Úgy kell vinnem magammal... Azt elvárja, hogy varázsoljak kaját, elvégre én vagyok a nő, de a konyha egy merő retek, így viszek magammal MINDENT ami kell a főzéshez...

Törölközőt, ágyneműt is vinnünk kell..

Gondolom kitalálod, mennyire gyakran és mennyire szívesen megyek hozzá.. ragad minden felület, bent cigizik, olajban sütés után sem szellőztet. Ha gyerekünk lesz, nem fogom bevinni abba a házba. Látogatni jöhet, oldja meg.

2019. aug. 17. 13:14
 18/25 anonim ***** válasza:
74%

Nen sűrűn járnék oda az biztos.Nagyanyámnál szintén ilyen a mosdó,de minden más csillog Előző nyáron mikor ott voltam egy orvossal beszélt és hallgathattam,hogy vizelet mintát fog venni és megnézeti,hogy nem-e gennyes a mája.Na ezek után üljek rá a budira...tudod mikor.

Ha mész oda,akkor mosdót ne használd és ne maradjatok túl sokáig.Elég csak beugrani,nem kell ott aludni.Délután menjetek,hogy ne kelljen ott ebédelni.És nem,nem vagy hisztis.Alap dolog lenne tisztán tartani a házat,a mosdót főleg.A legdurvább, hogy el is kaptál valamit.

2019. aug. 17. 13:24
 19/25 anonim ***** válasza:
87%
Én anyósom is ilyen. Értelmiségi, operába jár, szinte csak kosztümjei vannak, de a lakása szó szerint rohad. A wc általában tiszta, a konyha tele van szeméttel, nem lehet egy lépést se tenni hogy ne rúgnék bele valamibe, csótányok vannak, borzalmasan lepusztult a lakás, de ha egy kiskanál van a mosogatóban már rohan mosogatni. A hűtő bűzlik, 90%-ban romlott cuccokkal van tele. Szomszédja, aki egyben a legjobb barátnője már vagy 35 éve, még rosszabb. Neki olyan a lakása mint amiket a tévében mutatnak gyűjtögetők. Reklámújságok a földön, csak egy kitaposott ösvényen lehet haladni, a konyhát nem tudom leírni szavakkal milyen, a saját wc-jén elkapott valami bélfertőzést, a fürdőkádját meg elvileg nem is használja. Ja és ez a nő egy zongoraművész, odáig van magától, kinyalja magát mindenhova közben meg fekete kosz van mind a 10 körme alatt.
2019. aug. 17. 13:27
 20/25 anonim ***** válasza:
73%
Hagyjátok már ezt a "mamázást", minden anyósos kérdésnél mamáztok! 50 éves a nő!
2019. aug. 17. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!