Anyósjelöltetek/anyósotok szokta becézni a fiát a párotokat? És minek?
A férjemet kisfiamnak szokta meg a neve plusz a -ke kicsinyítő képző amikor úgy beszél vele mint egy 5 évessel, mert képtelen normális hangnemben közölni vele ha zavarja valami, csak ilyen jaj de vicces vagyok stílusban...
Mindegyiktől rosszul vagyok, mivel szar a viszony velük hála anyósnak, akinek a legnagyobb baja az volt velem, hogy a képbe léptem mint a fia barátnője. S nem feltételezte, hogy feleségül vesz majd. Meg volt győződve, hogy nem én leszek az.... Hát de...
Erőfitogtatás is ment nála! Amikor közölte, hogy a fia nem fogja elhagyni - már hogy miattam! Na ezért kisfiaM...
#10:20 "nem fogja elhagyni" MI van ???? Ezt mondta anyosod!? Neked !??? Ez nagyon ostoba megkeseredett egy no lehet edes jo istenem..
Az anyja nem a szerelme hogy "elhagyja" egy masik noert. Nagy a baj a fejeben. Durva dolgok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!