Anyósjelöltetek/anyósotok szokta becézni a fiát a párotokat? És minek?
Szerintem ez függ attól is, hogy milyen a viszony az anyóssal.
Akinek nem jó, azt zavarja, ha a párját az "utált" anyós becézgeti úgy mint Kicsim.
Hát ha sokat cikizi a párját miatta már lassan őt is zavarni fogja.
Nem vagyunk rosszban. De azért fura ez mert az anyukája nagyon hideg a családjával is és nem nyálazza a párom sem.. ezért is..mi ez a Kicsim !??? Sose dícsérgeti meg ölelgeti stb stb, tőlem több szeretetet kapott X év alatt mint amíg otthon élt. De mégis segítették.
Gáz ez a becenév?
Mert közel 30 éves..
Viszont nem anya szoknyája mögött él.. így jó de ez fura ..mármint ez a név
Attól, hogy a férjed lett, neki meg a gyereke. Ha 30 évig Kicsim/Józsika/Pucika/Atyalapatyala volt, akkor csak azert, mert téged feleségül vett, az anyja nem fogja Józsefnek szólítani.
Komolyan nem értem, ez miért zavaró.
😅😅😅
Istenem.. nem úgy értem.. persze h nem fogja Józsefnek hívni..
Csak a kettő közt vmi..
De téged miért zavar ez áruld már el, mert komolyan nem értem..csak te becézheted, vagy hívhatod “kicsimnek” vagy mi?
Engem is becéznek itthon, a páromat is a szülei, sőt engem is becéznek az ő szülei. Nincs ebben semmi, főleg nem annyi, hogy ennyit ugrálj a témán....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!