61/64 anonim válasza:
Á, valóban, igen.
Mert az már pusztán a saját erőfitogtatásról és hatalomról szól. Hogy ÉN, a nagy puskámmal ki tudom oltani állatok életét, miközben semmit sem tettem értük, aztán hazamegyek és eldicsekszem a hősiességemmel.
Igen, ez gusztustalan. De ennek semmi köze ahhoz, hogy ki mit eszik meg, ugyanis a hobbivadászok nem azért lövik le az állatot, mert a szervezetüknek úgymond szüksége van a húsra, és ezt csak így tudják fedezni. Ne keverd ennyire össze a dolgokat.
62/64 anonim válasza:
mindegy,hagyjuk,nem szeretnék Veled összeveszni! :))
63/64 anonim válasza:
Szerintem ez hülyeség hogy állatkínzás. Jó nyilván az orrvadász vagy a nem hivatások vadászás az nem jó és ott kínozzák az állatokat, de vegyük figyelembe hogy a nem orrvadászásnál általában 1 lövéssel leterítik az állatot szóval nem szenved. És mi lenne ha egy 20 évre senik nem nyúlna puskához? Minden vadállat olyannyira elszaporodna hogy csak na. Főleg nyulak. És amúgy meg az ősemberek is vadásztak de őket mégsem szólja le senki, hogy milyen egy barbár, állatkínzó népségek voltak a barlanglakó elődeink. És amúgy télen meg a vadászok etetik az állatokat kukoricával meg ilyenek, különben nem nagyon lenne mit enni.
64/64 anonim válasza:
Nem !!! A vadász egy olyan ember aki az erdőbe kívánja eltölteni életét, annak minden részén biztosítani az állatok életfeltételeit, RAGADOZÓ HÍJÁN FENNTARTANI AZT A KÉNYES EGYENSÚLYT AMIT A HOZZÁ NEM ÉRTŐ EMBER EGY PILLANAT ALATT ELRONTANI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!