egy oroszlán, egy krokodil és egy farkas sem hagy esélyt a prédának
most ebben az időben itt mi vagyunk a csúcsragadozók, a fegyverünk az intelligencia, ez ugyanúgy a természet rendje
Na a puska az tényleg inteligencia , GRATULÁLOK !
Bárcsak jönne egy "inteligensebb" faj nagyobb inteligenciapuskával az ilyenekre vadászni, aki ilyet mond ! De semmi harag, csak vadászat ! Érted....
Bubobubo !
Amúgy igazad van teljes mértékben !
s végül is értelmetlen ezen a témán vitatkozni is.
A vadászatról annyit tudnék még mondani, hogy inkább adjunk fel egy hírdetést olyan szöveggel hogy :
Keresünk azonnali felvétellel "Az állatok nyelvén beszélő"
munkatársat - bér megegyezés szerint !
Jelige : - Kérdezd meg nekünk az állatoktól, hogy mit szólnak a vadászathoz !
Szerintem ezt ők tudnák csak megmondani.....
42. vagyok:
én sehol se írtam, hogy a puska az inteLLigencia
én azt írtam a mi "fegyverünk" az intelligencia, remélem így már sikerült felfogni... tehát adottságunk, ugy mint mondjuk a cápának a jó szaglás
természetesen ide tartozik a puska is, aminek a megalkotásához szükséges némi iq, de akár lehetne vadászkés, dárda, íj, parittya
és igen, majd egyszer a mi korunk is leáldozik, ahogy az előttünk elő állatoknak a kora is és jön majd egy "jobb" faj ami átveszi a helyünket, de mi velük nem fogunk találkozni soha, úgyhogy bocs, senki sem fog levadászni minket :( elég beteg ember lehetsz ha ilyesmiken jár az agyad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!