Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » A vadászat az állatkínzás?

A vadászat az állatkínzás?

Figyelt kérdés

2012. febr. 6. 16:50
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
63%
a vágóhÍd ami inkább állatkÍnzás, meg elhiszem hogy kell a vadászat, de ez akkor se fer , meg aki hobbiból . Semmi esélye nincs az állatnak megvédenie magát a puskával szemben, Így meg szinte bárkiből lehet vadász ha megtanulja használni(de szerencsére nem). Az állatoknak is van joguk az élethez, csak itt születtek a FÖLDÖN, nekik is van mozgásigényük, ők is keresik egymás társaságát azért valamennyire csak hasonlítanak az emberre stb, és a vágóhídon meg nagyon lesza rják ezt, ott van hogy élve darabolják fel őket,meg kivéreztetik és néha fejbe lövik elötte őket, de nem mindig sikerül. szerintem ez olyan szomorú )): tiszta holokauszt az állatoknak
2012. febr. 23. 14:34
 42/64 anonim ***** válasza:
0%

egy oroszlán, egy krokodil és egy farkas sem hagy esélyt a prédának

most ebben az időben itt mi vagyunk a csúcsragadozók, a fegyverünk az intelligencia, ez ugyanúgy a természet rendje

2012. febr. 23. 14:38
 43/64 sasmaskara ***** válasza:
90%

Na a puska az tényleg inteligencia , GRATULÁLOK !

Bárcsak jönne egy "inteligensebb" faj nagyobb inteligenciapuskával az ilyenekre vadászni, aki ilyet mond ! De semmi harag, csak vadászat ! Érted....

2012. febr. 24. 11:49
 44/64 anonim ***** válasza:
43. ha az erdoben véletlenul a másik vadász terít le téged,akkor sokra mész az intelligenciáddal!Mert olyan is elofordul,nem is ritkán,sajnos.
2012. febr. 24. 12:45
 45/64 anonim ***** válasza:
bocs a 42.nek szólt,ennyit az intelligenciáról:-)
2012. febr. 24. 12:46
 46/64 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha intelligenciával vadásznánk, az ok. Akkor kitennénk a pucér vadászokat az erdőbe, eszközök nélkül. Ők az erdőben természetesen található dolgokból csinálhatnak fegyvereket, és használhatják vadászatra. Na akkor lenne igazi szerepe az intelligenciának.
2012. febr. 24. 22:04
 47/64 mentalist ***** válasza:
Nem!
2012. febr. 27. 17:49
 48/64 bubobubo ***** válasza:
49%
Kedves eszméletlenül okosok! A fegyver az tényleg inteligencia vagyis tudás! Ahogy a másik nagyon okos írta a vadászokat pucéran ki kéne hajtani az erdőbe és ott maguknak a természetben csinálnának fegyvert. Na szóval tényleg ezt tették csak azóta többmillió év eltelt és ezt hívják most lőfegyvernek. És tényleg mi vagyunk a csúcsragadozók akik azzal ölik meg a zsákmányukat amivel tudják. Milyen faszán nézne ki ahogy az oroszlán szépen kiszedegeti a karmait meg a fogait mert az úgy nem fer mivel a gazellának nincs olyan. Ha meg jön valami nagyobb ,,inteligenciapuskájú lény" akkor szopacs de ez így van rendjén ,,az erős tovább megy a satnya elhull"... És az hogy a vadnak nincs esélye... nem tudjátok mért kell az embernek segédeszköz hogy vadásszon? Miért nem ugrik rá a vad hátára és gyűri le? Mert gyenge,nincsenek karma, fogai rosszul lát és rosszul hall Viszont a vadnak rendkívül kifejlett szaglása látása van és hatodik érzéke (tutti hogy van... :D) És hogy még egy dolgot hozzá tegyek az embereknek nem csak a vadászathoz kell segédeszköz hanem minden máshoz ergó az emberi faj a ,,satnya" akiknek már rég ki kellett volna halni, viszont van inteligenciája amivel nem csak az inteligencia puskáját képes előállítani hanem a sok sok kényelmi életben maradási és hasonló eszközöket.
2012. febr. 27. 23:38
 49/64 sasmaskara ***** válasza:

Bubobubo !

Amúgy igazad van teljes mértékben !

s végül is értelmetlen ezen a témán vitatkozni is.

A vadászatról annyit tudnék még mondani, hogy inkább adjunk fel egy hírdetést olyan szöveggel hogy :

Keresünk azonnali felvétellel "Az állatok nyelvén beszélő"

munkatársat - bér megegyezés szerint !

Jelige : - Kérdezd meg nekünk az állatoktól, hogy mit szólnak a vadászathoz !

Szerintem ezt ők tudnák csak megmondani.....

2012. febr. 28. 12:41
 50/64 anonim ***** válasza:

42. vagyok:

én sehol se írtam, hogy a puska az inteLLigencia

én azt írtam a mi "fegyverünk" az intelligencia, remélem így már sikerült felfogni... tehát adottságunk, ugy mint mondjuk a cápának a jó szaglás

természetesen ide tartozik a puska is, aminek a megalkotásához szükséges némi iq, de akár lehetne vadászkés, dárda, íj, parittya

és igen, majd egyszer a mi korunk is leáldozik, ahogy az előttünk elő állatoknak a kora is és jön majd egy "jobb" faj ami átveszi a helyünket, de mi velük nem fogunk találkozni soha, úgyhogy bocs, senki sem fog levadászni minket :( elég beteg ember lehetsz ha ilyesmiken jár az agyad

2012. febr. 28. 12:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!