Dehogy kínzás!!!!
Gondoljatok bele mindannyian,akik azt mondták,hogy kínzás,hogy mi lenne,ha nem lennének vadászok!!!
Elszaporodnának,és nem lenne elég táplálék nekik,és az állomány előbb-utóbb bejönne az emberek közé,bejönnének a házakba,támadások lennének.A hobbi vadászat is jó,kedves Első! Ne mondd itt ,hogy ez milyen gusztustalan,meg így meg úgy...Hát pont,hogy az is hasznos.Még ők is gátolják,az elszaporodást!!Amúgy meg a hobbi vadászat jobb időtöltés,mint a drogozás,cigarettázás,alkohol ivása nem??És ez még azért nem "gusztustalan",mert nem éreznek az állatok semmilyen fájdalmat!! Köszi szépen a figyelmet,Mormota 99 voltam :)
#27!
Ha neked ez állatkínzás,mert az állatok halálával végződik,gondolj bele,HOGY MIT ESZEL!!!!!!
nem lehet csak zöldséget enni,nehogy azt hidd,hogy pl.a vaddisznó nem enne meg téged,ha a tápláléka lennél!!
Gondolkodás nélkül megenne!!
Kedves Mormota,
vegetáriánusokról hallottál már? Nem? Pedig jót tenne. Nem kell annak lenned, csak tudj róla, hogy létezik... ;)
Már bocsánat!
Nem akarok belemenni vitákba,de ezt nem hagyhatom szó nélkül.Nos!Igen,hallottam már vegetáriánusról...ÉS AKKOR MI VAN??Semmi köze nincs a kérdéshez,hogy tudom-e mi az a vega...Én arra gondoltam,hogy a vaddisznó simán megenne Téged,ha a tápláléka lennél..
Kedves Mormota,
"Ha neked ez állatkínzás,mert az állatok halálával végződik,gondolj bele,HOGY MIT ESZEL!!!!!!
nem lehet csak zöldséget enni,"
A nem lehet csak zöldséget enni kitétel erősen sugallta, hogy még sosem hallottál olyasmiról, hogy pedig lehet.
"És amúgy is ,nem kell mindenkinek vegának lennie,egyátalán nem egészséges,mert a szervezetnek kell a hús!De ha Neked ez gusztustalan akkor nincs miről beszélni"
Igen, én is ezt írtam, nem kell mindenkinek vegának lenni (sőt, senkinek nem KELL, csak vannak, akik azok). És egyetlen árva szóval sem írtam sehol, hogy bármit gusztustalannak találok. El sem tudom képzelni, hogy ezt honnan vetted.
"a vaddisznó simán megenne Téged,ha a tápláléka lennél."
A vaddisznó soha nem evett embert. A vakondnál nagyobb dolgokat nem tudja kitúrni a földből, de jobbára gyökereket, férgeket és terméseket eszik, nem igazán értem, ez mire bizonyíték.
Persze csomó állat van, ami tényleg megenné az embert (bár jóval kevesebb, mint amennyiről ezt a legendát költik), de csak ezért lelőni és/vagy megenni elég nagy ostobaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!