Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Honnan tudok szerezni sivatagi...

Honnan tudok szerezni sivatagi rókát, és mennyiért?

Figyelt kérdés

olwastam pár cikket, és mielött azzal jönne pár "okos", h állatkínzás akk menjetek mán a..:P

szóval, az ára érdekelne, meg hogy honnan, mert gondolom állatkereskedésbe sehol, tenyésztőkről meg én nem hallottam.

2011. okt. 13. 16:57
1 2 3 4 5
 41/44 anonim válasza:

10-29 17:33

meddig élt, mi lett vele, mennyi idősen hoztátok?

2011. dec. 2. 21:12
 42/44 anonim válasza:
ja és kb mennyibe került? :D
2011. dec. 2. 21:13
 43/44 anonim ***** válasza:
Sehol sem tudsz beszerezni sivatagi rókát, maximum illegálisan. Esetleg, ha véletlenül találsz egy elhagyatott kölyköt Magyarországon azt sok papír beszerzése után befogadhatod, de ennek az esélye kb. 0.00001%. :S
2012. febr. 24. 21:22
 44/44 anonim ***** válasza:
0%
Na idefigyelj hülyegyerek,az lehet hogy a családod kutyákat tenyésztett,de gondolom te annyit értesz hozzá,hogy oda mész egy kutyához és azt mondod:úr isten ez egy kutya?,a stílusodból itélve te egy nagyképû,büdös f*szkalap-sz*rzsák vagy!Te neked egy plüssöt se adnék mert képes vagy azt is elb*szni!TE NE TARTS SEMMILYEN ÁLLATOT!!Büdös elkényesztetett mocskos kis b*zi vagy!!De ha meghallom hogy kaptál eggyet és rosszúl tartod,én feljelentelek!Rohadt kis sz*rzsák vagy!!Milliárdos elkényesztetett kis g*ci!!
2012. aug. 14. 12:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!