Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Honnan tudok szerezni sivatagi...

Honnan tudok szerezni sivatagi rókát, és mennyiért?

Figyelt kérdés

olwastam pár cikket, és mielött azzal jönne pár "okos", h állatkínzás akk menjetek mán a..:P

szóval, az ára érdekelne, meg hogy honnan, mert gondolom állatkereskedésbe sehol, tenyésztőkről meg én nem hallottam.

2011. okt. 13. 16:57
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
68%
bár tényleg, ez a sok w... valami 13 éves kis diszp!csa vagy? mert akkor nem te vagy gazdag, hanem a seggnyalo szüleid....
2011. okt. 13. 17:56
 12/44 anonim ***** válasza:
79%
Mi van? Múltkor nem tetszett, hogy elmondták azt a tényt, miszerint ez nem tartatható, és megint felteszed ugyanezt a kérdést? Mit vársz? Azt, hogy most azt mondják tarthatsz? Fogd fel: nem minden állat való háziállatnak, köztük a sivatagi róka sem.
2011. okt. 13. 17:57
 13/44 anonim ***** válasza:
22%
nem akarok okoskodni de én a kérdező mellett állok pedig nem vagyok híve az ilyeneknek de ha ő szeretne és megengedheti magának miért ne legyen neki? az az állatkínzás amikor az utcákon vannak az állatok enni és innivaló nélkül de ha ő tud megfelelő környezetet teremteni ennek az állatnak akkor legyen neki. amúgy én sem tudom honnan lehet szerezni de magyar országon biztos hogy nem fogsz találni. keress meg valami külföldi egzotikus állatos boltot vagy nem tudom jobb ötletem nincs. :) sok sikert hozzá
2011. okt. 13. 18:00
 14/44 anonim ***** válasza:
76%

legalábbis olyannak tuti nem valo, akinek azé kell hogy "csak me legyen" meg "kurwasok pénzem van" ezek generálják az elhanyagolt állatok 90%-át, akik szocializálatlanok, mert "kell egy pitubull mer az jolnézni" de fogolalkozni vagy érteni hozzá... áá azt már nem. idézek a cikkböl:

"mivel még nincsenek háziasítva, gondos szocializációt igényelnek"

kedves kérdezö, ezt hogy csinálnád? csak érdekel, milyen alaposan olvastál utána a többi cikkben...

"A sivatagi rókák eléggé hasonlítanak a kutyákra, és a saját kezűleg felnevelt kölykök általában kezelhetőek"

mit irnak? -általában- kezelhetöek. azaz nem mindig, tudod, adott 2 mosomedve, mindegy kié és hol. az egyik háznál lett felnevelve, ember mellett nött fel. a másik kinti ketrecben, az ember mellett felnövö mégis mindenkit meg akart harapdni, sokkal vadabb volt. tudod a bika is olyan, ha borju korában babusgatják, felnö és simán nekimegy az embernek mert ugy érzi nem kell töle férni. bezzeg ha 1-2x odacsapnak a fejére hogy tudja hol a heelye, akkor normális és kezelhetö lesz, tudja hogy az emberrel azért nem kell szorakozni. ezt az emberek nem is gondolnák, de igy van.... mert kb lehetetlen lenne pl felvezetni kiállitáson egy szem kötéllel ha hisztis lenne. gondoltad volna? bár ha értesz az állatokhoz, biztos tudsz ilyen aproságokat...

2011. okt. 13. 18:03
 15/44 A kérdező kommentje:

eelewe nem ez érdekelt w-ket azért írok, mert szeretek w-ket írni, de istenem nem ez volt a kérdés, h állatkínzás-e vagy nem, h tetszik-e h w-ket írok vgy nem,vgy h hány éwes, de istenem nem 11-13 éwes viok basszátok meg :DD

deh semmi értelme ezen az oldalon bármi féle kérdést feltenni, mert ha az ember vmiféle választ vár helyette jönnek az okoskodó faszok kössz nemkell, akk inkább kiderítem máshonnan..:P

A másik, meg azért teszem fel ugyanazt a kérdést, mert ott sem találtam normális választ, csak az ilyen akadékoskodó kis kockák válaszát találtam, az eredeti kérdéshez ott sem volt már semmi köze a kommenteknek, mint itt sem..retard-.-

2011. okt. 13. 18:25
 16/44 anonim ***** válasza:
67%
Én kérek elnézést akkor 10 ;) amúgy nem mi vagyunk a faszok hanem te..mert ha ennyire okos vagy neten nézelődsz vagy írsz valamilyen külföldi embernek de gondolom esélyed sincs írni neki mert magyarul sem tudsz helyesen :)
2011. okt. 13. 18:55
 17/44 A kérdező kommentje:
Angolul lassan jobban tok mint magyarul, am helyesen is tok írni, de minek? :D
2011. okt. 13. 18:59
 18/44 anonim ***** válasza:
75%
figyelj, én normális dolgokat kérdeztem... másodszor hordasz le h mit pofázok h állatkinzás... egy szoval nem mondtam. viszont te nem vagy hajlando válaszolni. akinél most dolgozom, neki a kajmántól kezdve a mosómedvén keresztül van mindenféle állata, lehet még tudtam is volna segíteni, mert ő szinte bármit be tud szerezni, de még arra sem voltál képes válaszolni hogy milyen cikkeket olvastál még, nemhogy arra, hogy mit tennél pl a szocializáció érdekében. ezek után szerinted ki a retardált? na meg értelmes felnött nem így ír meg nem mond olyanokat hogy 'nah', mert egyszerűen nem akar felnőtt ember létére hülyét csinálni magából. ha csak nem fogyis, vagy nem akarja gyereknek kiadni magát. de majd ha felnösz, megérted te is.
2011. okt. 13. 19:04
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan szól hozzá aki ért is az állatokhoz, az miért is retardált?
2011. okt. 13. 19:05
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
Főleg hogy válaszolni sem tudsz, és még te retardáltozol le mást? Gratulálok.
2011. okt. 13. 19:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!