Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Honnan tudok szerezni sivatagi...

Honnan tudok szerezni sivatagi rókát, és mennyiért?

Figyelt kérdés

olwastam pár cikket, és mielött azzal jönne pár "okos", h állatkínzás akk menjetek mán a..:P

szóval, az ára érdekelne, meg hogy honnan, mert gondolom állatkereskedésbe sehol, tenyésztőkről meg én nem hallottam.

2011. okt. 13. 16:57
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
Sajnos fogalmam nincs,sajnálom... :( Megkérdezhetem,hogy mit szeretnél kezdeni egy sivatagi rókával?Amolyan házi állatnak gondoltad,vagy tenyészteni?
2011. okt. 13. 17:00
 2/44 A kérdező kommentje:
háziállatnak szeretném.
2011. okt. 13. 17:06
 3/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Magyarországon sehol nem kapsz legálisan.
2011. okt. 13. 17:08
 4/44 anonim ***** válasza:
72%
Azért nem hallottál sehol tenyésztőről, mert NINCS. Úgy, ahogyan oroszlán tenyésztők sincsenek. Ez egy vadállat, nem lehet csak úgy házi kedvencként beszerezni.
2011. okt. 13. 17:22
 5/44 anonim ***** válasza:
55%

remélem sehol... miért kellene bezárni egy állatot ami normális körölmények között szabadon él? (nem az állatkinzással jövök) csak nem értem hogy minek kell csak azért valami mert cuki vagy menö vagy fel lehet vele vágni mások elött? az meg nagyfoku butaság. én is gondolok rá néha h aranyos, meg sejo lenne egy roka... de mi értelme lenne? szerinted jol érzi magát? amugy az ilyen dolgokkal az mgszh foglalkozik. miylen cikkeket olvastál rola amugy? mert ebböl az jön le h nem a tartással kapcsolatosakat, azaz nemtudom mennyit okosodhattál töle. az mgszh foglalkozik amugy ilyenekkel. mit olvastál amugy? tarthato? veszélyes állatok közé tartozik? bár nemhiszem. a nem hétköznapi állatok tartásának elég sok feltétele lehet, bár ezek a veszélyes állat tartása, de egy pár pl cselekvőképes és büntetlen előéletű ; rendelkezik a szakirányú tartási ismereteket igazoló, legalább középfokú szakképesítéssel és szakmai gyakorlattal (állatkerti állatgondozó, állattenyésztő, vadász- és vadtenyésztő, állat-egészségügyi szakképesítés, illetve magasabb szintű biológus, zoológus, agrár, állatorvos végzettség) személyesen, vagy az ezeknek megfelelő személyt alkalmaz ; rendelkezik a tartási hely közvetlen szomszédainak beleegyező nyilatkozatával ; biztosítja a jogszabály mellékleteiben előírt feltételeket ; teljesíti a biztonsági előírásokat

amugy ennyire gazdag vagy? :D

2011. okt. 13. 17:23
 6/44 A kérdező kommentje:

deh a faszom már az okoskodásba ezt olwastam: [link]

am meg mih? istenem azért kell mert kell, a kutya meg macska minek azz embereknek? h legyen-.- xd

és vadon él, nem él vadon, ugyanúgy lehet newelni a kölyköket mint 1 kutyát^^

és igen ennyire gazdag vok, és élwezem :DD

2011. okt. 13. 17:41
 7/44 anonim ***** válasza:
67%
ez allatkinzas
2011. okt. 13. 17:44
 8/44 anonim ***** válasza:
73%
Te inkább segg hülye vagy hallod,nem gazdag!
2011. okt. 13. 17:46
 9/44 anonim ***** válasza:
71%
És az neked mért jó hogy minden szavad végére h-t írsz meg w-t írsz v helyett..gondolom vagy vagy 11-13 éves..seggarcúúúúúúú ;)
2011. okt. 13. 17:49
 10/44 anonim ***** válasza:
100%
mondom h nem okoskodás, mondtam. amugy meg a sok háziállat az ember mellé lett tenyésztve, erre szelektálják hogy az embernek jo legyen... nem véletlen van olyan állat (pl nagyobb pulykák) az ember nélkül nem képesek szaporodni sem, csak mesterségesen. van neked bármi tapasztalatod is az állattartásban? normális ember kutyát sem azért tart hogy "me legyen) a természetes ösztönei elöjönnek, mert vadállat. tanultam etologiát, kutyatenyésztés, egyszer ettöl független kutya kiképzésvezetöi tanfolyamon is részt vettem, ahol az összes kutyával rokon vad állatfajjal foglalkoztunk. mellesleg agrármérnök vagyok, tudok ezt azt... volt vadgazdálkodásunk is, meg még ez-az... szóval nem üres okoskodás. neked mik a tapasztalataid? milyen állataid voltak, mi volt az a többi cikk amit emlitettél? érdekelne hol irtak arrol hogy könnyü tartani, bárkinek ajánlják, és simán jo háziállat lehet belöle. amugy meg tuti nem olcso, ha azt nézzük hogy a mosomedve is 150 körül van, ez biztosan még több. de a többi cikkben nem volt erröl semmi? a cimeiket átküldhetnéd, kutyás vagyok, érdekelne...
2011. okt. 13. 17:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!