Honnan tudok szerezni sivatagi rókát, és mennyiért?
olwastam pár cikket, és mielött azzal jönne pár "okos", h állatkínzás akk menjetek mán a..:P
szóval, az ára érdekelne, meg hogy honnan, mert gondolom állatkereskedésbe sehol, tenyésztőkről meg én nem hallottam.
remélem sehol... miért kellene bezárni egy állatot ami normális körölmények között szabadon él? (nem az állatkinzással jövök) csak nem értem hogy minek kell csak azért valami mert cuki vagy menö vagy fel lehet vele vágni mások elött? az meg nagyfoku butaság. én is gondolok rá néha h aranyos, meg sejo lenne egy roka... de mi értelme lenne? szerinted jol érzi magát? amugy az ilyen dolgokkal az mgszh foglalkozik. miylen cikkeket olvastál rola amugy? mert ebböl az jön le h nem a tartással kapcsolatosakat, azaz nemtudom mennyit okosodhattál töle. az mgszh foglalkozik amugy ilyenekkel. mit olvastál amugy? tarthato? veszélyes állatok közé tartozik? bár nemhiszem. a nem hétköznapi állatok tartásának elég sok feltétele lehet, bár ezek a veszélyes állat tartása, de egy pár pl cselekvőképes és büntetlen előéletű ; rendelkezik a szakirányú tartási ismereteket igazoló, legalább középfokú szakképesítéssel és szakmai gyakorlattal (állatkerti állatgondozó, állattenyésztő, vadász- és vadtenyésztő, állat-egészségügyi szakképesítés, illetve magasabb szintű biológus, zoológus, agrár, állatorvos végzettség) személyesen, vagy az ezeknek megfelelő személyt alkalmaz ; rendelkezik a tartási hely közvetlen szomszédainak beleegyező nyilatkozatával ; biztosítja a jogszabály mellékleteiben előírt feltételeket ; teljesíti a biztonsági előírásokat
amugy ennyire gazdag vagy? :D
deh a faszom már az okoskodásba ezt olwastam: [link]
am meg mih? istenem azért kell mert kell, a kutya meg macska minek azz embereknek? h legyen-.- xd
és vadon él, nem él vadon, ugyanúgy lehet newelni a kölyköket mint 1 kutyát^^
és igen ennyire gazdag vok, és élwezem :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!