Honnan tudok szerezni sivatagi rókát, és mennyiért?
olwastam pár cikket, és mielött azzal jönne pár "okos", h állatkínzás akk menjetek mán a..:P
szóval, az ára érdekelne, meg hogy honnan, mert gondolom állatkereskedésbe sehol, tenyésztőkről meg én nem hallottam.
figyu, válaszoltam, cak végig kellet vna olwasnod, linkeltem is, am akinek nem inge ne vegye magára, hallottad már?
igen, nem vok felnőtt, deh nah és akk? nem azt mondtam h felnőtt vok, cak h nem 11-13 éwes.
omfg-.-
Na ja, mi vagyunk az akadéskodó kockák, csak azért, mert olyan választ adunk ami nem tetszik neked. Fogd fel: nem tudsz magadnak szerezni. Alapból nagyon ritkán tudnál háziasítottat venni, a másik meg, hogy nem is tudnál megfelelően gondoskodni róla. Ez nem kutya, ez nem olyan könnyű nevelni.
Úgyhogy mondj le erről az álmodról.
Hello!
Kb. csak az első 1-2 oldalt olvastam el, a többi kommentbe csak bele olvastam, szóval ha valaki már leírta, amit én (bár kétlem egy ilyen "intelligens" társaságban), akkor srry...
Először is... Egy ilyen állat nem játék, ha tényleg belevágsz, akkor rendesen járj utánna, és ne csak egy cikkből vond le a következtetéseket...
Másodszor... Ő elvileg egy éjszakai állat... Bár ha azt nézzük, akkor a Sün is az, és most szinte minden kisállat kereskedésben lehet kapni...
Harmadszor... Ha nem egyből erre az oldalra jönnél, akkor nem kellene olvasgatni a sok IQ-Ninja kommentet...
Beírod a Google-ba, hogy "Fennec Fox for sale", akkor kidob vagy 200.000 találatot, és ebből minimum 20 hasznos... (Amúgy valaki írta, hogy oroszlánt se adnak el -.-... Előszőr nézzen körül...)
Viszont ha a legközelebbi kell, akkor a:
-t ajánlom... Német oldal... Beírod a keresőbe a latin, vagy német nevét a fajnak, megbeszéled a helyet, pénzt, időt, és meg is van...
(Még mi előtt kérdeznéd ez eredetileg Terráriumi állatokra szakosodott (én is emiatt nézegetem...), de mivel az egzotikus emlősök is kezdenek betörni a piacra, így ezeket is megtalálod...)
Most nem találom az oldalt ahhol leírja a törvény szerint "Veszélyes" kategóriába tartozó állatokat, de szerintem nincs benne... (Ha megtalálod akkor inkább nézd meg, mert van benne 120cm-es kígyó-.-...)
Vagy ha megnézel 1-2 terrarista oldalt, akkor az is kiderül, hogy az is baromság, és kb. senki se tartja be... Ennek viszont az a hátránya, hogy nem nagyon szabad tudjanak róla, és ez egy emlős esetében nehezen megoldható...
A lényeg viszont röviden összefoglalva, hogy olvass utánna rendesen mielőtt belevégsz, és hogy a Google a barátod...
Ez meg a kommentelőknek:
Újra bebizonyítottátok, hogy milyen f@sza ez a Magyar, mindenhez értő társadalom... Amikor mindenki úgy születik, hogy minden a kisújjába van, és semmit se kell olvasson a témában...
(Ezútán majd jön a lehörrögés szinte bármiért, mert ha megvagytok cáfolva, akkor már csak azért is be kell ugatni...)
Remélem tudtam segíteni...=))
22:15: De szeretem mikor, ha egy olyan állat tartásáról próbálják lebeszélni a kérdezőt, ami nem neki való, akkor mindig jön valaki, aki lehülyézi a többieket emiatt :D
Szerinted azért vagyunk IQ ninják, mert nem akarjuk, hogy a kérdező egy vadállatot tartson, ami csak azért kell neki "hogy legyen".
Beszóltál az egyik kommentelőknek, mert szerinted nem nézett körül eléggé az oroszlán vásárlással kapcsolatban. De te se néztél körül eléggé. Ugyanis ha körülnéztél volna, akkor tudnád, hogy a kérdező nem először tette fel ezt a kérdést. Ott is ugyanezt játszotta el, mint itt: próbálták lebeszélni a róka tartásáról, erre elkezdett beszólogatni mindenkinek.
Ezek után mit vársz? Normálisan el tudná tartani szerencsétlen rókát? Ráadásul úgy, hogy mindössze egy haziallat.hu-s cikket olvasott el a fajról? Mert én kötve hiszem, és ezek után nyugodtan tarthatsz "bunkó magyar parasztnak".
Hello!
Azt kérdezte, hogy honnan lehet szerezni, és válaszoltam...
Közben nem 1x leírtam, hogy egy cikk nem lesz elég...
Amúgy megértem a ti állás pontotokat is, hogy nem való a kérdező kezébe, de a lelkiismeretem tiszta, mert nem hiszem, hogy tényleg elmenne érte akár a világvégére, hogy szerezzen egyet szászezrekért...
Ha mégis, akkor gondolom, ennyi munka és pénz után nem fogja hagyni, hogy leforduljon, és nem egy kis ketrecben fogja tartani...
A stílusom meg annak köszönhető, hogy a Magyarokban tényleg meg van az a mentalitás, hogy mindenhez nagyon "értenek"... Igaz itt nem annyira mint állatlában, csak most borult a bili... Ezért srry...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!