Megdőlt az elmélet miszerint a csimpánzok erősebbek az embereknél? Itt a bizonyíték
okt. 19. 22:05
61/75 anonim válasza:
52. Már akkor sem tudná magától távol tartani, ha csak 1,5 szer erősebb a csimpánz. Egyébként meg ezt úgy mondod, mintha a kezét, amivel távol próbálja tartani magától nem tudná megharapni.
63/75 A kérdező kommentje:
61 # ember nem érted amit írtam :)
az átlagembertől erősebb 1,5 szer...
akkor egy kigyúrt erős ember még lehet erősebb is.. szóval hidd el simán esélyes hogy távol tudja magától tartani
okt. 23. 20:49
64/75 anonim válasza:
63. Hogy tudná távol tartani? Ha megpróbálná, akkor az ujjait harapja le.
65/75 A kérdező kommentje:
64 # nem muszáj tétlenül néznie ahogy harapja az ujjait.. lehet ütni, rúgni is stb…
okt. 24. 12:30
66/75 anonim válasza:
65. Szerinted egy vadállatot mennyire érdekel az ütés, rúgás? Még ember ember ellen is több tíz ütés - rúgás kell, hogy elérj valamit. Az ember nem véletlenül használ eszközöket. Alul van fegyverezve.
67/75 anonim válasza:
Nem muszály néznie lol... Azt sem muszály ha fegyvert fognak rád, hiszen csak ki kell kerülnöd és le kell fegyverezned az illetőt, ilyen "egyszerű".
68/75 A kérdező kommentje:
66 # hát szerintem egy erős kigyúrt ember eltudja érni, hogy ne sebesítse meg az ember.. ha ugyanolyan erős a két fél vagy az ember egy kicsit erősebb akkor szerinted hogy tudna a csimpánz nyerni? Fejtsd már ki kérlek
okt. 25. 21:28
69/75 A kérdező kommentje:
Elírás történt azt akartam írni hogy ne sebesítse meg a csimpánz
okt. 25. 21:29
70/75 anonim válasza:
68. Nagyon egyszerű. Még ha feltételezzük is, hogy ugyanolyan erős a két fél, az egyiknék van egy fegyver (fogak), a másiknál nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!