Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Megdőlt az elmélet miszerint...

Megdőlt az elmélet miszerint a csimpánzok erősebbek az embereknél? Itt a bizonyíték

Figyelt kérdés
[link]
okt. 19. 22:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
Legálisan nem valószínű manapság
okt. 22. 20:01
 42/75 A kérdező kommentje:
41 # de mi a frászért nem? Szerintem annyira jó lenne
okt. 22. 20:35
 43/75 anonim ***** válasza:
100%
Phuu, de buta vagy
okt. 22. 21:42
 44/75 A kérdező kommentje:
43 # ismersz? Mert szerintem nem.. ismeretlenül nem minősítünk senkit..
okt. 22. 21:45
 45/75 anonim ***** válasza:
Egy csimpivel akarsz bunyózni, ahogy és amiket írsz, az alapján írtam, de ha ennyire nem tetszik, ne írkálj ilyeneket vagy viseld a kritikát.
okt. 23. 05:47
 46/75 A kérdező kommentje:
45 # ez már nem kritika, hanem személyeskedés..
okt. 23. 09:25
 47/75 anonim ***** válasza:
Ez meg hiszti. Józan ésszel belátható, hogy az ötlet mitől ostobaság. Ráadásul közel állatkínzás lenne. Ha lenne lehetőséged rá és esetleg gyengébb állatot kapsz, az neki bántás. Ha erősebb nálad, akkor meg menne a hiszti, hogy jujj, veszélyes, azért lenne bántva, gondolkodj már kérlek.
okt. 23. 09:36
 48/75 A kérdező kommentje:
47 # miért mondod ezt? Én nem ütném meg rugnám.. csak mint a videóban is lenne egy kis bírkózás.. hàt ha meg véletlenül megrúg az àllat így jàrtam, de odafigyelnék rá nagyon
okt. 23. 09:50
 49/75 anonim ***** válasza:
Ha igazán küzdeni akar veled, akkor nem úszod meg annyival, hogy felrúg. Nem olvasol ? Egy nőnek teljesen roncs lett az arca, még a szemeit is kimarta.
okt. 23. 10:00
 50/75 A kérdező kommentje:
49 # de olvastam már mindenféle storyt.. és igen egy nőnek… egy erős férfival más lett volna a helyzet valszeg.
okt. 23. 11:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!