Megdőlt az elmélet miszerint a csimpánzok erősebbek az embereknél? Itt a bizonyíték
okt. 19. 22:05
51/75 anonim válasza:
50. Az erős férfinak nem húsból van az arca? Vagy talán keményebb, mint a csimpánz foga?
52/75 A kérdező kommentje:
51 # mondjuk egy erős férfi könnyebben távol tudja magától tartani a csimpánzt vagy esetleg felveheti vele a harcot.. hiszen a csimpánz csak 1,5 - 2 szer olyan erős mint egy átlagember.. szóval egy átlagon felüli erős embernek nem valószínű, hogy letudja tépni az arcàt. Nekem sem tudná…
okt. 23. 14:13
53/75 anonim válasza:
Mert te aztán átlagon felüli vagy, biztosan 🤣
54/75 A kérdező kommentje:
53 # na látod ilyen a buta ember… nem ismersz és minősítesz.. képzeld el évek óta heti 6 napot edzek, úgyhogy nem gondolom magam átlagosnak
okt. 23. 16:07
55/75 anonim válasza:
Igen, azt te gondolod magadról. Az elég kevés. Én 26 éve lovas sportban vagyok, mégsem lettem világbajnok semmiben. Személyeskedés ide, vagy oda, az egódtól nem biztos, hogy reálisan nézed.
56/75 A kérdező kommentje:
55 # nem állok le vitatkozni, de komoly állóképességgel rendelkezem és komoly súlyokat mozgatok meg.. biztos vagyok benne hogy nem az átlagba tartozom..
a napi rendszerességgel végzett kardio/erősítő gyakorlatok nagyon sokat számítanak
okt. 23. 16:39
57/75 A kérdező kommentje:
55 # még valami.. attól mert nem lettèl világbajnok, még lehetsz átlagon felüli…
okt. 23. 16:40
58/75 anonim válasza:
Intelligencia terén 1-0 a csimpánz javára...
60/75 A kérdező kommentje:
58 # úgy látom téged sem az eszedért szeretnek…
okt. 23. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!