Beköltözött egy galamb az erkélyemre. Hogyan tovább?
Nálunk tavaly voltak. Én is arra számítottam, hogy kosz lesz, de gondoltam, ha már tojtak (és már voltak tojások), akkor hadd neveljék már fel a fiókákat. És nagyon meglepődtem, mert semmi kosz nem volt. Szinte észre sem lehetett venni őket. A fiókák nagyon aranyosak voltak. Csak azt sajnálom, hogy a pár idénre nem tért vissza.
Ha téged nem zavar, hagyd őket nyugton. Bár ha társasház, lehet, hogy a szomszédok beszólnak:(
#9:
Neked. De ez csak a te véleményed, és az senkit nem érdekel.
Írtam egy hosszú választ, amit töröltek. Attól még nem lesztek jobb emberek.
Kérdező, ha úgy gondolod, zavarna, kérlek a lehető leghamarabb számold fel a fészket. Most még "humánus", amíg nincs fióka.
Toll és ürülék is lesz, bár nem sok.
Minden nap ha takarítasz, lehet, hogy a szülők ott hagyják a fészket a stressz miatt. Akkor megintcsak 1-2 fiókával maradsz..Ha nem kedveled őket különösképpen és fontosabb a makulátlan terasz, mint felnőni látni egy kis életet, akkor most cselekedj. Nem szoktam erre buzdítani embereket, csak másképp még rosszabb vége lesz.
Köszi a válaszokat!
Alternatív megoldásként egyenlőre úgy döntöttem, amíg tudunk együtt élni, nem okoz különösebb gondot, addig felőlem maradhat. Én szeretem az állatokat, aranyos a galamb is. Szeretem megfigyelni, érdekes. Ha nem koszol nagyon. Mert egyenlőre semmi nyoma nincs, nem okoz gondot, addig élheti itt az életét. Ha nagyobb gond lesz vele, leköltöztetem szépen egy bokorba... Vagy nem tudom, hol szokott lakni egy galamb..
Simán feljelenthetnek a szomszédok
az Ántsz-nél.Szabadulj meg attól a rohadéktól még most.A lakóközösség egészsége fontosabb egy galamb életénél.
Kérdező értsd meg, ha kikeltek a fiókák, nem tehetsz semmit!
Nem viheted le egy bokorba! Sehova nem viheted, ez nem így működik! A szülő nem megy utánuk akárhova viszed és kínok közt elpusztulnak!
Könyörgöm kérdező dobd ki a tojásokat most azonnal!
Nem hiába van abortusz a világon. A megszületett csecsemő megölése már gyilkosság.
Kérlek most abortáld ezt a dolgot es ne válj gyilkossá.
Ha ennyire nem értesz hozzá ne várj tovább. Nézz meg helyette egy dok.filmet.
Kerlek kérdező, az összes köyörtelenül elpusztult fióka nevében!
Biztos vagyok benne, hogy valami nem fog tetszeni. A kicsik a fészek alá szarnak, tollak hullhatnak le es sipákolnak is.
Menj ki most es ne csinalj még két árvát.
De, állatkínzásnak minősül akkor is ha nem védett es börtön járhat érte.
Elárulod a magadfajta spicli mit keres a madár rovatban?
Az amerikai elítéltek 90%-a állatkínzással kezdte.
Mindketten azt akarjuk, hogy a kerdező semmisitse meg a tojasokat, csak az indítékunk nagyon más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!