Attól lehet bajom ha leszart egy galamb?
Ma amikor jöttem haza akkor egy galamb telibe leszarta a felkaromat. Ott helyben zsebkendővel letöröltem és amikor hazaértem akkor megtöröltem a kezeimet meg a karomat is Domol fertőtlenítő kendővel ami bútorokra van mielőtt akármihez hozzáértem volna, utána megmostam a kezeimet meg az érintett karomat is lemostam kétszer fertőtlenítős szappannal. A felkaromon nincs semmilyen seb. Tudom hogy a galambok sokféle betegséget terjesztenek.
Így lehet valami bajom?
Még az is jobb helyzet lenne, ha a babonában hinnél..
Ige, el fog üszkösödni a kezed, vállból lehullik de ha nincs szerencséd akkor továbbterjed és meghalsz.
Elképesztő buták lettek ma az emberek.
Attól bezzeg nem félsz, ha egy zsúfolt tömegközlekedési eszközön utazol.
3 hétig voltam beteg, ebből 10 nap 39 fokos láz. Összeszedtem valamit. Azóta csak autóval/biciklivel járok.
Ismerős meg rühös lett egy edzőteremben. 2 hónapig kínlódott vele.
Azt tudod egyáltalán, hogy emlős vagy? Akkor is ha fiú vagy? Rád elsősorban az emlősök által terjesztett betegségek/zoonózisok veszélyesek. És még egy hatalmas újdonság: a madarak nem emlősök!
És a galambok nem veszélyesek mint ahogy egyes "cikkírók" terjesztik!
9# Lehet, Te még nem hallottál a Campylobacterről. Megsúgom az összes csirkemell szennyezett vele. Vagy lehet nem hallottál a madárinfluenzáról. De azért a Salmonellákról csak hallottál, nem?
Tény, hogy a legtöbb zoonotikus betegségünk emlősöktől van, de azért hülyeséget ne írj már légyszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!