Mit szóltok ehhez a macskabunda sztorihoz? Mert engem sokkolt rendesen!
Figyelt kérdés
Gondolom hallottátok rádióban, olvastátok újságban, vagy láttátok tv-ben. Én személy szerint a sírás szélén álltam, amikor tegnap láttam a riportot a tv-ben. Komolyan mondom, ennél lejjebb már nem süllyedhet valaki! Hogyan képesek az emberek ilyen kegyetlenségre? Ilyenkor mindig elgondolkodom azon, hogy még hány millió szerencsétlen állat szenvedhet a világon!:( Kutyák, macskák, stb. Nektek mi a véleményetek?2010. márc. 9. 12:36
12/29 anonim válasza:
Ja, mert a növény nem élőlény ha nem vinnyog, amikor nyúzod... Azt magyarázzák itt egyesek, hogy álszent dolog itt puffogni. Megsirattad a macskákat, király, holnaptól folytatod tovább az életed, mintha misem történt volna. És itt azon van a hangsúly, hogy nem változtatsz semmin, megse próbálod. Sajnos fogoalmad sincs, milyen akár egy állatnak is megenteni az életét, és ezért áldozatot hozni. Ha volna, nem siratnál állatokat, csak egy gondolat vezérelne: csak még egyet, és azután csak még egyet! Nem ismeretlen macskákat siratnál. Könnyű állatbarátnak lenni a karosszékből, és időnként felháborodni...
13/29 anonim válasza:
Nagy az isten állatkertje..,sajnos:/
14/29 anonim válasza:
Miva? Én erről nem hallottam. Egyre hülyébbek az emberek. Én a macskát élve szeretem, ahogy odabújik, jön és dorombol, amíg cirógatni lehet, és visszacirógat.
15/29 anonim válasza:
Van az ilyenekre megoldás. a kedves szűcs mestert beadni egy sado-mazo stúdióba játékszernek. Aki meg megveszi az ízléstelen macska bundát, két nagy büdös pofon.
16/29 anonim válasza:
Temazér de tényleg. A baromfiakat, disznót, marhát és a többi haszonállatot azért tenyésztik, hogy megegyük. Mi hoztuk létre és kész, az azért van. Persze az ilyen állatokat is gyorsan és fájdalommentesen kéne megölni. Engem inkább a macska és a kutya háborít fel, amit ugye kedvtelésből, házőrzésből tartunk, nem pedig bundának az előkelő ribancokon. Mégjobban idegesít a vadászat és a vadon élő fajok kiirtása. Kutya mindig is lesz a világon, nem számít, ha megdöglik néhány darab, de ha kipusztítod a tigrist, akkor azt már nem hozhatod vissza soha többé. Így kell a dolgokhoz hozzá állni. Amit megeszünk az azért van, annak az a dolga; a kutyának macskának pedig az hogy házőrzők, egerészők váljanak belőlük. Természetesen a tápláléknövényekkel is ugyanez. Tehát a macskakínzás és kutyakínzás engem is fölháborít és úgy gondolom, hogy a táplálékállattal is gyorsan és fájdalommentesen kéne végezni.
17/29 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van! Ha már meg kell halnia egy állatnak, akkor ne kínok között haljon meg! A vadon élő állatok legyilkolása is miért történik? Bunda, gyógyszer, kaja miatt. A kínaiak még tigrist is esznek! Alig van pár példány belőlük, ők meg ezt zabálják!
2010. márc. 9. 17:43
18/29 anonim válasza:
Itt most még csak nem is a kajáról van szó. Nem tudom hogy lehet a párizsinál kilyukadni, amikor bundáról van szó.
Már nagyon rég nem szorul rá a ruhaipar, hogy szőrmét, vagy igazi bőrt használjon. Rendben bőrt használhat, mert rengeteg marad vissza az élelmiszer iparból, de melyik állatnak van hordásra alkalmas bundája az élelmiszeriparban?
Tehát a bunda luxus. Státusz szimbólum. És még mindig rengeteg ember van, akik azt hiszik ez elegáns és menő. Ha lesz a greenpeace-nek bunda ellenes akciója biztos részt veszek benne.
Aki nem fogja föl, hogy ez miért baj, azok morálisan a béka segge alatt vannak, és azonkívül, hogy holnap mit kell csinálnia nem sokat tud a világról, az életről, az emberekről.
19/29 A kérdező kommentje:
Én is erre szeretnék rámutatni, egy szóval sem említettem párizsit, nem tudom, hogy az a "kedves" hozzászóló mit nem ért a kérdésemből! Én arra célzok, hogy már hova fajult ez a világ, ha már házi macskákból is ruhát csinálnak! Teljes mértékben ellenzem a szőrme viselését!
2010. márc. 9. 20:11
20/29 anonim válasza:
és maine coonok voltak. mmint házik voltak a bundán de a filmben ők. és igy még szomorúbb, hogy van olyan tenyésztő aki ilyenhez ad el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!