Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólsz ehhez a sztorihoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólsz ehhez a sztorihoz?

2011. aug. 2. 22:10
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Csak én látom hogy ezek a mai fiatal lányokban semmi erkölcs és érzelem nincs??
2011. aug. 2. 22:11
 2/13 anonim ***** válasza:

ez undorító.

nő létemre lendületből pofán rúgnám a kis riba*cot,hogy nem marad foga.

21

2011. aug. 2. 22:14
 3/13 heloka ***** válasza:
100%

azt hiszem eléggé leoltották már a lányt ott is

látod, hogy egy autó és egy új felső mit ki nem hoz egy 17éves lányból.. pedig ő már nem is olyan kislány...

szomorú:/

2011. aug. 2. 22:15
 4/13 anonim ***** válasza:

megtépném, vagy sarokbaállítanám, csak, hogy megértessem vele, emnnyire gyerekes. 12 évesen a bravot olvasva beszéltük a barátnőimmel, hogy mekkora jó lenne sztárral járni mert mindent megvenne nekünk. 12 évesen ! szégyen a generációm ...

17/L

2011. aug. 2. 22:19
 5/13 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de erkölcsről ne beszéljük itt, mert az részedről nem volt. Én nem foglak téged ba@zogatni, ezt megtették már helyettem egy jó páran. Hogy mit szólok a sztorihoz?

Én nem bírnám elviselni a sok negatív kritikát.

2011. aug. 2. 22:20
 6/13 anonim ***** válasza:

az a baj,hogy sok ilyen 20on és 30on túli nő is viselkedik hasonlóan :(

van aki meg lakást vetet pfff

2011. aug. 2. 22:23
 7/13 anonim ***** válasza:

22.20, épp lapozgatok, úgyis megtaláltam volna - akkor oda írom le ugyanezt. amit a netre felteszel magadról, onnantól nincs erkölcs, mert mindenki személytelen. ergó eleve nem kellene ilyet kérdeznie, 17 évesen végig tudja/ná gondolni az ember, hogy "na, hát ha a pénzre megyek, inkább nem szenvedtetem magam mellett a rendes srácot, hanem partizok a másikkal. nekem is jobb és a rendes srác is talál magának vmi rendes csajt." ha nem akar választ hallani egy kérdésre, ne tegye fel a kérdést. a normális közeg úgyis nagyjából ugyanazt gondolja. ha meg már felteszi, viselje el a negatív kritikát.

17/L

2011. aug. 2. 22:26
 8/13 anonim ***** válasza:

22:20-at nem értem.

Biztos késő van már. Na mindegy.

A kérdésre válaszolva. A mai fiatalok jó részébe valóban nem szorultak erkölcsök. Elfelejtették beléjük nevelni. Sok minden hibáztatható ezért, de ismerek én is mai fiatalokat és még nem veszett ki mindenkiből. Vannak még akiknek nem a pénz áll az értékrendjük listájának első helyén. Esze semmi dugd meg jól ribik meg régen is voltak, mindig is lesznek. Csak sajnos egyre többen vannak. Szégyellem magam helyettük is, bár nem 17 vagyok, de az én korosztályomban is vannak "jófélék".

2011. aug. 2. 22:30
 9/13 anonim ***** válasza:

"Ez az új srác elhalmoz mindennel, a múltkor megláttam egy felsőt, ami nagyon megtetszett nekem, de szörnyen drága volt, és ő egyből megvette"

Mit kéne szólni hozzá? Mindenki tudja, hogy k*rvák is léteznek!

2011. aug. 2. 22:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Az ilyen nők miatt általánosítanak általában...de ez van, el kell fogadni, ilyenek is léteznek. Bár, ettől függetlenül, csatlakozom az egyik előttem szólóhoz, ilyenkor szégyellem a generációm.
2011. aug. 2. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!