Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólsz hozzá? =/

Figyelt kérdés

A Barátom ma alig volt velem, stb. ( egy suliba járunk) Furcsálltam is, meg minden ... aztán d.u. elmentünk egy helyre ahol szoktunk lenni, és ott csak ketten vagyunk. "Elvoltunk" egymással kicsit, aztán megölelt, és kérdezte, hogy kérdezhet e valamit, csak ne akadjak ki és próbáljam megérteni. Én mondtam hogy igen. : "Nagy baj lenne, ha kicsit szüneteltetnénk?" . Én erre nem mondtam semmi, mert levoltam döbbenve kicsit, stb. Mondta hogy nem nézne rá más lányra, nem szakítani akar, csak nincs most olyan idegállapotban hogy mindenre figyeljen ... stb. Én meg csak sírtam mert nem tudtammár megállni Ő erre mondta h ajjj de ne sírjak már és nagyon szorosan magához ölelt. Láttam rajta, hogy Ő is nagyon-nagyon szarul van ettől, és annyira idegesít, hogy nem engedi hogy segítsek ... de tudom, hogy szeret. És részben megértem, de közben nem is annyira. =/ Mondtam neki, hogy "oké.ameddig akarod..csak aztán legyél jobban!" Erre megint nagyon szorosan átölelt és éreztem hogy tényleg nagyon sajnálja stb..elvileg jövőhét péntekig tartana, de egyszerűen elképzelni nem tudom, egy napokon keresztül csak köszönünk egymásnak a suliban, suli után nem vagyunk együtt, suliba is egyedül megyünk ... áhh. =(

Ha Ő is tényleg annyira szeret,mint ahogy monddja, még péntek előtt "véget vet" a szünetnek, nem? =/

Bocsi, hogy ilyen hosszú lett ... aki elolvassa és mondd véleményt, annak köszi.

2010. máj. 28. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem a világ vége... Adj neki egy kis szabadságot, és legalább a végén jobban odafigyel majd rád..
2010. máj. 28. 18:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem kell sírnod! Tényleg túl sokat vagytok együtt! Te is megérdemled hogy legyen életed, nem csak neki! Barátnőkkel is foglalkozz egy kicsit! (kicsit többet, meg amúgy is... barátkozz, vagy tanulj ha kell :P)
2010. máj. 28. 18:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Én nem tudom... Ez a szünetes dolog a szakítás előszele szokott lenni a gyáva embereknél, akik nem merik kimondani hogy vége. Attól hogy nehéz időszaka van (mert mindenkinek van), nem kell szünetet tartani. Egyszerűen meg kellett volna mondania neked : "Figyelj, ne haragudj, óriási hullámvölgy jött most az életemben, egyszerűen képtelen vagyok most annyi időt tölteni veled és úgy ahogy szeretnék. Nem megy. Kérlek ne haragudj emiatt, hogy kicsit elhanyagollak, ígérem bepótolom, amint minden rendben lesz"

Ennyivel el lehetett volna intézni és szó sem lenne szünetről. És akik évek óta együtt vannak? Én pl. tavaly elveszítettem a munkám, mégsem mondtam a páromnak hogy tartsunk szünetet.

2010. máj. 28. 18:09
 4/7 A kérdező kommentje:

hogy napokon keresztül...*

am eddig is figyelt rám. =/

meg ha Neki is ennyire szar, akkor miért teszi ezt ... ?

2010. máj. 28. 18:10
 5/7 anonim ***** válasza:

igen ez az időkérés elég rossz, az én bnőm is csak ugy semmi előjel nélkül időtkért mert nemtudja mit akar hát elég rosz kedvem van 2napja és csak várni tudok..

Voltbnőm is időt kért de szakítás lett a vége..

Sok sikert kívánok neked h minden rendbejöjjön.:)

2010. máj. 28. 18:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Sztem hülyeség az időkérés. Ha most olyan lelki állapotban van amiben úgy érzi nem tudsz segíteni, akkor ki legyen mellette ha nem te? Amúgy lesz vmi vizsgája jövőhét péntekig? Beszéljétek meg hogy kevesebbet találkoztok, suliban többet legyetek együtt.
2010. máj. 28. 19:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Várd meg , azért az tényleg sok ha suliban is együtt vagytok,pláne, hogy még utána is..még fiatalok vagytok. Sztem tök érthető dolog ez a szünet. kicsit pihen és minden oké lesz, majd meglátod
2010. máj. 28. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!