Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólsz egy 21 éves lány és egy 30 éves férfi kapcsolatához? Belefér még ez a korkülönbség?
Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 18:24
2/24 anonim válasza:
ha értelmileg, érzelmileg összeillenek, miért ne
4/24 anonim válasza:
határ eset, de még éppen belefér
5/24 anonim válasza:
általában a nagy(obb) korkülönbségnél az szokott lenni a probléma, hogy életüknek más szakaszát élik, az egyik még bulizna, a másik már a családalapításon gondolkozik, stb. Ha ezt ti át tudjátok hidalni, vagy esetleg nincs is ilyesféle gond, akkor belefér!
6/24 A kérdező kommentje:
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:27
Az igen...:D
2011. aug. 10. 18:31
7/24 anonim válasza:
Unom már, hogy minden nap feltesz egy 18-20 éves fruska egy ilyen kérdést, hogy járhat-e egy 30-40 éves pasival.... -.- Idóták.
9/24 anonim válasza:
Ez szerintem egyéni döntés. Te érzed, hogy hogy viszonyultok egymáshoz, hogyan képzelitek a jövőt.
Nálam nem férne bele, de ez én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!