Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Találtam egy cicát nem kell...

Találtam egy cicát nem kell valakinek?

Figyelt kérdés
Szép tigrismintás szürke aranyos csak van egy nagy baj nagyon fáj a bal lába alig bír ráállni lehet eltört. Én csináltam neki házat de itt nincs jó helyen amíg ilyen állapotban van. Ugyanis én emeletes házban lakom erre állandóan kutyát sétáltatnak gyerekek játszanak és attól félek hogy elkezdik nyüstölni. Be nem hozhatom a házba a szüleim nem engedik állatorvos szóba sem jöhet. Szóval vagy egy gazdi neki vagy Isten adott szerencse és meggyógyul. De akkor is keresni kell neki egy szerető családot mert itt már túl sok macska van és nem tűrnék el a lakók. Akkor valaki akinek kellene?
2013. nov. 24. 10:04
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
kutyáról mit mondott az állatorvos: mennyi idős, milyen fajta lehet? egyszercsak megjelent nálatok és azóta ott van a házatok előtt?
2013. dec. 5. 13:07
 62/66 A kérdező kommentje:
Igen amúgy a kutya nem a miénk azt a szomszéd fogadta be én csak adok neki kaját ha van de azt nem mi gondozzuk azt nem tudom volt-e már orvosnál vagy sem.. Már egyszer találtam neki gazdát de 2hét múlva visszaszökött a város másik oldaláról.. :DD
2013. dec. 5. 13:09
 63/66 anonim ***** válasza:
furcsa egy helyen vagytok azt kell mondjam...
2013. dec. 5. 20:53
 64/66 A kérdező kommentje:
Ezt mire érted? :D A hely kinézetére vagy a társaságra? Kifejtenéd bővebben? ^^ :D
2013. dec. 6. 20:37
 65/66 anonim ***** válasza:
hát hogy jönnek-mennek az állatok, orvos nem látja őket, meg ilyenek...
2013. dec. 6. 23:31
 66/66 A kérdező kommentje:
Ha tudnád te.. :(( Itt olyan hiteleket csinált az OTP hogy nekünk alig van kajára pénz még a karácsonyfát is egy kedves ismerős adja nekünk.. :/ Itt olyan tartozások vannak hogy nem kívánom senkinek. Lehet arra is amerre ti laktok de itt.. :(( De én most is csak azt ismételem ha nekem nagy koromban tuti hogy lesz állatom és orvoshoz fogom hordani az 100%.
2013. dec. 7. 20:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!