Találtam egy cicát nem kell valakinek?
Figyelt kérdés
Szép tigrismintás szürke aranyos csak van egy nagy baj nagyon fáj a bal lába alig bír ráállni lehet eltört. Én csináltam neki házat de itt nincs jó helyen amíg ilyen állapotban van. Ugyanis én emeletes házban lakom erre állandóan kutyát sétáltatnak gyerekek játszanak és attól félek hogy elkezdik nyüstölni. Be nem hozhatom a házba a szüleim nem engedik állatorvos szóba sem jöhet. Szóval vagy egy gazdi neki vagy Isten adott szerencse és meggyógyul. De akkor is keresni kell neki egy szerető családot mert itt már túl sok macska van és nem tűrnék el a lakók. Akkor valaki akinek kellene?2013. nov. 24. 10:04
51/66 A kérdező kommentje:
Van egy kép amin pont azt kaptuk le ahogy nyávog és nyitva van a szája is :D
2013. dec. 4. 23:35
52/66 anonim válasza:
Ez egy gyönyörű szép macska. :) Nem látszik elhanyagoltnak. :) Biztos nincs gazdija? És tud már járni? :)
53/66 A kérdező kommentje:
Tuti hogy nincs gazdája :) Igen tud járni :) Hát nagyon vigyázok rá :)
2013. dec. 4. 23:45
54/66 A kérdező kommentje:
Nem hanyagolom el :))
2013. dec. 4. 23:45
55/66 A kérdező kommentje:
Küldjek a többi macskáról is képet? :D van még 3 :DD xd
2013. dec. 4. 23:47
57/66 anonim válasza:
a kutyus is kölyök? cukik így együtt, úgy látom jóban is vannak :)
58/66 A kérdező kommentje:
Nem tidom mennyi idõs a kutyus csak idekóborolt és itt van már 3 hónapja : D Akkor majd küldök a többi macskáról is :D
2013. dec. 5. 10:56
60/66 A kérdező kommentje:
Majd este meg a másik 2őt lefotózom mert azokról nincs jól sikerült kép :D
2013. dec. 5. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!