Találtam egy cicát nem kell valakinek?
Utolsó: De amúgy nem értelek. Nem lehet kedvesen szólni? Hahó!! Szóltam hozzád egy rossz szót is? Tudod nincs szükségem a válaszodra képzeld van olyan is aki normálisan válaszol nekem pl. Gabriella..
Ja és nem tudod ennek a felét sem amit leírtam. Pl. a macskát a házunknál találta a BARÁTNŐM nem én és csak hogy tudd vagy 10 méterrel hoztam arréb szóval nem vittem haza kilométerekről hogy betegyem egy dobozba.. És képzeld el hogy már írtam facebookon egy állatvédőnek is aki keres gazdát neki ha meglesz... De a drága jószívű szomszédaink közül valaki eltüntette dobozostul.. De lehet valaki elvitte magának és jó gazdához került.. Tehát a lényeg hogy ne gyere ide nekem pampogni (már bocsi) de én nem ilyen segítséget vártam hanem olyat mint amint már felül is írtam amit Gabriella írt. - és képzeld el ő segített a legtöbbet nem pampogott nekem.. Bocsi ha sértő voltam nem annak szántam ...
Boccs hogy nem cirádázom körbe a mondanivalómat... Tényeket írtam le, a vélemenyémmel együtt, de semmi személyeskedés vagy sértés nem volt benne, ez az igazság. Képzeljem el a barátnőd találta... A kérdésed így szól, találtaM egy macskát.... No comment
Én leírtam mit tegyél ha már megtetted annak örülök szívből.
A kifogások, hogy a szomszéd eltüntette, meg nincs pénzem, meg anyukám, apukám stb. ne haragudj nem tartoznak senkire.
Ha egyszer magadhoz vetted azt az állatot akkor felelősséggel is tartozol érte. Ha nem tudod, vagy nem akarod megtartani, ellátni akkor gondoskodj arról hogy jó helyre kerüljön. Ha ezt megtetted akkor semmi gond, de eddig nem úgy jött le.
Gabriella egyébként ugyanazt írta amit én, de nem érdekes.
Már elnézést ha nem ajnározlak körbe, de itt a macska a lényeg nem a te lelki világod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!