Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Találtam egy cicát nem kell...

Találtam egy cicát nem kell valakinek?

Figyelt kérdés
Szép tigrismintás szürke aranyos csak van egy nagy baj nagyon fáj a bal lába alig bír ráállni lehet eltört. Én csináltam neki házat de itt nincs jó helyen amíg ilyen állapotban van. Ugyanis én emeletes házban lakom erre állandóan kutyát sétáltatnak gyerekek játszanak és attól félek hogy elkezdik nyüstölni. Be nem hozhatom a házba a szüleim nem engedik állatorvos szóba sem jöhet. Szóval vagy egy gazdi neki vagy Isten adott szerencse és meggyógyul. De akkor is keresni kell neki egy szerető családot mert itt már túl sok macska van és nem tűrnék el a lakók. Akkor valaki akinek kellene?
2013. nov. 24. 10:04
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
Szerintem ott nem lenne jó neki. Igen, kiugrana. :/ Keress minél hamarabb egy menhelyet. És ha meg van vidd el, vagy menjenek érte. Meleg kell neki és szélvédett hely. Az erkély nem jó. A menhely lenne a legjobb megoldás.
2013. nov. 26. 14:09
 22/66 A kérdező kommentje:
Menhelyre nem akarom adni nálam csak a gazdi jöhet szóba. Mert a menhelyen sok cica van nem tudnak vele annyit foglalkozni. De az erély szélvédett hely lenne mert van egy asztal leteríteném pokróccal kibélelném. Nagyon magasra nem tud felugrani de csak ez az egy hely jöhet szóba amíg nem találok gazdit.
2013. nov. 26. 14:13
 23/66 anonim ***** válasza:
Gratulálok a "sikeres" mentőakcióhoz... Ha otthagytad volna a macskát ahol van pont ugyannyi esélye lenne a túlélésre, sőt még több is mert talán olyasvalaki talál rá aki normálisan a gondjaiba veszi. Ha segíteni akarsz egy állaton az nem arról szól hogy összeszeded aztán majd lesz valami. Ezt csak felelősség teljesen lehet csinálni, ha tudod mit kezdj vele, gondoskodsz a tisztességes elhelyezéséről, egészségügyi ellátásáról, táplálásáról. Ez így nem segítség a macskának! Jól tudtad hogy neked nincs saját jövedelmed, lakásod, miből gondoltad finanszírozni a dolgot? Azt is tudtad hogy a szüleid nem fogják támogatni, akkor mi volt a terv? Na mindegy, amit most tehetsz, hogy lefényképezed a macskát, írsz egy nagyon szívhez szóló szöveget és felteszed a hirdetést minél több helyre. Ha egy-két napon belül nem jelentkezik senki érte akkor vedd fel a kapcsolatot állatvédő szervezetekkel, hidd el ha oda kerül jobb dolga lesz mint nálatok egy kartondobozban az erkélyen hidegben, betegen. Megkapja majd az egészségügyi ellátást és nagyobb esélye lesz rendes gazdához kerülni.
2013. nov. 27. 16:27
 24/66 A kérdező kommentje:

Utolsó: De amúgy nem értelek. Nem lehet kedvesen szólni? Hahó!! Szóltam hozzád egy rossz szót is? Tudod nincs szükségem a válaszodra képzeld van olyan is aki normálisan válaszol nekem pl. Gabriella..

Ja és nem tudod ennek a felét sem amit leírtam. Pl. a macskát a házunknál találta a BARÁTNŐM nem én és csak hogy tudd vagy 10 méterrel hoztam arréb szóval nem vittem haza kilométerekről hogy betegyem egy dobozba.. És képzeld el hogy már írtam facebookon egy állatvédőnek is aki keres gazdát neki ha meglesz... De a drága jószívű szomszédaink közül valaki eltüntette dobozostul.. De lehet valaki elvitte magának és jó gazdához került.. Tehát a lényeg hogy ne gyere ide nekem pampogni (már bocsi) de én nem ilyen segítséget vártam hanem olyat mint amint már felül is írtam amit Gabriella írt. - és képzeld el ő segített a legtöbbet nem pampogott nekem.. Bocsi ha sértő voltam nem annak szántam ...

2013. nov. 27. 17:10
 25/66 anonim ***** válasza:

Boccs hogy nem cirádázom körbe a mondanivalómat... Tényeket írtam le, a vélemenyémmel együtt, de semmi személyeskedés vagy sértés nem volt benne, ez az igazság. Képzeljem el a barátnőd találta... A kérdésed így szól, találtaM egy macskát.... No comment

Én leírtam mit tegyél ha már megtetted annak örülök szívből.

A kifogások, hogy a szomszéd eltüntette, meg nincs pénzem, meg anyukám, apukám stb. ne haragudj nem tartoznak senkire.

Ha egyszer magadhoz vetted azt az állatot akkor felelősséggel is tartozol érte. Ha nem tudod, vagy nem akarod megtartani, ellátni akkor gondoskodj arról hogy jó helyre kerüljön. Ha ezt megtetted akkor semmi gond, de eddig nem úgy jött le.

Gabriella egyébként ugyanazt írta amit én, de nem érdekes.

Már elnézést ha nem ajnározlak körbe, de itt a macska a lényeg nem a te lelki világod.

2013. nov. 27. 19:30
 26/66 A kérdező kommentje:
Azért úgy írtam hogy találtam mert nem láttam túl sok lényegét annak hogy most ki találta így egyszerűbb volt leírni. De inkább nem is vitatkozok főleg úgy hogy nem ismerlek.
2013. nov. 27. 21:23
 27/66 anonim ***** válasza:
Meglett a cica?
2013. nov. 28. 21:37
 28/66 A kérdező kommentje:
Igen este 6:40körül találtam meg, és valószínüleg lesz gazdája is, mert 2 gazdijelölt van. :)
2013. nov. 28. 23:28
 29/66 anonim ***** válasza:
szuper! csak ne hagyd megint akárhol a dobozában...az nagyobb felelőtlenség, mint beadni beteg macskák közé a menhelyre..
2013. nov. 29. 08:12
 30/66 A kérdező kommentje:
Már nem megy be a dobozába. Jól teleette magát és elment kóborolni este láttam hogy mászkál a járdán :) Ma derül ki hogy elviszik-e :)
2013. nov. 29. 12:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!