Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Találtam egy cicát nem kell...

Találtam egy cicát nem kell valakinek?

Figyelt kérdés
Szép tigrismintás szürke aranyos csak van egy nagy baj nagyon fáj a bal lába alig bír ráállni lehet eltört. Én csináltam neki házat de itt nincs jó helyen amíg ilyen állapotban van. Ugyanis én emeletes házban lakom erre állandóan kutyát sétáltatnak gyerekek játszanak és attól félek hogy elkezdik nyüstölni. Be nem hozhatom a házba a szüleim nem engedik állatorvos szóba sem jöhet. Szóval vagy egy gazdi neki vagy Isten adott szerencse és meggyógyul. De akkor is keresni kell neki egy szerető családot mert itt már túl sok macska van és nem tűrnék el a lakók. Akkor valaki akinek kellene?
2013. nov. 24. 10:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
A gyógyszertárban tudsz venni Betadine sebfertőtlenítőt. De ha annyira szeretik az állatokat ott, akkor 3000 ftot csak össze tudsz szedni és biztos van aki elvigye. Mert a sérülése lehet komoly is. Látatlanba nem tudok mit mondani. Kell neki az állatorvos! Mert biztos szenved is. A zsebpénzedből is kijönne. Ha mégsem, akkor csak kell keresned egy állatmenhelyt akik aljak a költségeket. Ott van a link, írj nekik. És van még egy állatmenhely. A neve Rex Kutya otthon. Ők is sokmindenkinek segítettek!
2013. nov. 24. 23:33
 12/66 A kérdező kommentje:
Nincs zsebpénzem. Amúgy már tegnap játszott is :) Már gyógyulgat most benti térben van amég meggyógyul utána jó helyre kerül. :) A seb meg nagyon kicsi megnéztem közelről rávilágítottam és nem vészes max egy kis körömvirággal bekenem neki.
2013. nov. 25. 13:25
 13/66 A kérdező kommentje:
Kitették.. kint hideg van és fúj a szél. szerintetek ha felhoznám az erkélyre kiugrana a másodikról? annak van egy kis esélye hogy megengednék... még megpróbálkozok a linkekkel is ez így nem mehett tovább,,,
2013. nov. 25. 16:51
 14/66 A kérdező kommentje:
Ja és A Tiszához kocsival kb. 15 perce. az ország szélsö oldalan lakom.
2013. nov. 25. 16:55
 15/66 A kérdező kommentje:
Ezt az egészet is egyedül kell végigcsinálnom a 20 éves tesómtól is meglaptam hogy én az összes barátnõmmeel együtt egy nagy pulya vagyok mert macskázok...
2013. nov. 25. 17:05
 16/66 A kérdező kommentje:
Eltünt.... 20 perc volt még átmentünkbkeresztanyámhoz mire visszajöttem eltünt a házával együtt... egyböl megnéztem a szemetesbe nem volt ott a háza teteje meg a lépcsöházban volt.
2013. nov. 25. 19:30
 17/66 anonim ***** válasza:
Szóltam hogy keress neki segítséget. Száz százalék hogy segít valaki? Miért nem cselekedtel hamarabb? ! Biztos valaki kidobta valahová szerencsétlen állatot. Mondtam hogy segítek valahogy. De te!?
2013. nov. 25. 21:27
 18/66 A kérdező kommentje:
ha ki is dobtak meg lesz mert apukam közterület felügyelõ és kukaellenõrzés címmel benéz a szemetesekbe. De amugy 99%os tippem van ki volt és sima ügy leleplezni. Amúgy van egy nagyon állatbarát néni õ is sokat segít ismer menhelyeket és van egy barátnõje lehet befogadja. De bármi fejlemény van ide ki fogom írni amint tudom.
2013. nov. 25. 23:15
 19/66 anonim ***** válasza:
Én azt hittem, már meg van a cica :O . A fürdőszobába sem engedik be? Meleg kell neki. És kint sok veszély leselkedik rá. Autó, kutyák és állatkínzók! Küldtem egy pár menhelyet. Keresd fel mindet. Ők befogadják. Tejet ne adj neki! És jó lenne ha meglenne szegény. Főleg hogy sérült is!
2013. nov. 25. 23:39
 20/66 A kérdező kommentje:
Nincs .. este keresem meg de szerinted kiugrana a második emeletről? mert oda nagyon jó helyet tudnék neki csinálni.
2013. nov. 26. 13:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!