Nem hiányzik valakinek a kiskutyája? Találtam egy kutyust!
nagyon rendes tőled hogy összeszedted, megmentetted az életét.
itt tudod bejelenteni, (innen majd átkerül egy országos fórumra):
és honnan tudjuk, hogy melyik település fő útján?
egyébként nagyon szép tőled, hogy hazavitted! ha tehetitek, tartsátok meg, a kisfiad is biztos örülne neki. ha nem tudjátok megtartani, akkor adj fel hirdetéseket, valaki biztos jelentkezik rá
Nyolctól megy Csiszár Jenő műsora, abba már telefonáltak be ilyen ügyben, meg is került a kutya.
Amúgy nem írtad, hol laksz.
Ja, és [link]
Igen, bocsi el is felejtettem írni, hogy Karancslapujtőn találtam a kutyust, a falu vége felé a Rákóczi úton. Köszönöm az ötleteket. Az első linken már fel is tettem a kutyust és írok a Class FM-nek is. Remélem sikerül megtalálni az eredeti gazdiját.
Egyszer már találtam a faluban egy Pekingi palota kutyát pár házzal lejjebb mint most ez a kutyust, neki másnap már meg is lett a gazdija :)
A párom már ki van akadva hogy minden kóbor kutyát haza hozok, de ez van nem tudok kibújni a bőrömből...:)
Vannak már kutyusaink,van egy benti Westink és van még kettő kinti is. Minden esetre ha nem lesz meg a gazdija akkor sem adom menhelyre az új jövevényt :)
Nagyon rendes tőled! De település nélkül kicsit nehezen akad rá a gazdi.
Amúgy azon a környéken ahol volt tegyél ki valami elérhetőséggel néhány forgalmasabb pontjára egy kis plakát szerűt a fényképével. Jelentsd be a helyi állatmenhelyen, hogy ha keresnék, akkor adják meg a te elérhetőségedet. Esetleg itt is kitetethetsz abból a plakátból. Esetleg nézesd meg, hátha van chip-ja, az alapján be tudják azonosítani a gazdáit. Más nem jut az eszembe. Aztán majd írd meg légyszi mi lett vele, jelentkezett e a gazdija!
Szerencsés gazdi találást!
Szia!
Én Karancsalján lakom, és ha még nálad van a kutyus, akkor iwiw-re kiírhatom, hátha ráismer valaki.
Kérlek írd le pontsan, hogy hol is találtad, mármint a főút mely részén, és ha kép lesz róla, és elküldöd azt is hozzácsatolom.
szia
Köszi neked is az ötleteket. Az a helyzet, hogy nálunk nincs menhely a szeméttelepen van egy menhelynek nem mondható valami ahol évente kitudja hány kutyus születik...:S Szóval ez kilőve. A másik, hogy errefelé nem terjedt még el a chipelés, nem hiszem hogy lenne benne chip, de minden esetre felhívom a dokit és kérek időpontot.
Írtam mailt a class fm-nek remélem tudnak segíteni. Feladtam a neten is több hirdetést és a helyi állateledeles boltban még délután kiragasztottam egy hirdetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!