Nem hiányzik valakinek a kiskutyája? Találtam egy kutyust!
www.gazditkeresek.hu
felteheted expresszre, elado.slando.hu-ra, hogy talált kutya keresi eredeti gazdáját
Továbbítottam az iwiw-en a hirdetés!
Remélem lesz gazdi a kutyusnak.
Vicces dolgot fogok most írni. Szerintem nem is gondoltad volna, hogy ki vagyok. A születendő Dávidka anyukája.
Emailt azért nem küldök már napok óta, mert valamiért nem megy el. Már többet is írtam, de a gép nem engedi továbbítani.
szia
Anikó
Szia!
Van valami hír a kutyussal kapcsolatban? Nálam sajnos még senki nem jelentkezett.
Remélem jól vagytok!
szia
Anikó
Szia!
Nálam sem jelentkezett senki. A dokinak sem ismerős. Lehet, hogy a páromnak lesz igaza és egy autóból dobták ki nem elkóborolt. Még a hétvégén keresem az igazi gazdiját utána elkezdek neki új gazdit keresni. De azért még reménykedem, hogy meg lesz az igazi gazdija. Egyébként nagyon cuki kutyuli:) Már befészkelte magát, talált magának helyet és nem is válogatós mint Sárikám, simán megette a kutyatápot :) Aranyos úgyhogy biztos meg fog tetszeni valakinek és lesz neki gazdija:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!