Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Találtam egy cicát nem kell...

Találtam egy cicát nem kell valakinek?

Figyelt kérdés
Szép tigrismintás szürke aranyos csak van egy nagy baj nagyon fáj a bal lába alig bír ráállni lehet eltört. Én csináltam neki házat de itt nincs jó helyen amíg ilyen állapotban van. Ugyanis én emeletes házban lakom erre állandóan kutyát sétáltatnak gyerekek játszanak és attól félek hogy elkezdik nyüstölni. Be nem hozhatom a házba a szüleim nem engedik állatorvos szóba sem jöhet. Szóval vagy egy gazdi neki vagy Isten adott szerencse és meggyógyul. De akkor is keresni kell neki egy szerető családot mert itt már túl sok macska van és nem tűrnék el a lakók. Akkor valaki akinek kellene?
2013. nov. 24. 10:04
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
és mindig legyen a cica előtt tiszta víz. Ha normálisan kap enni, akkor nem mászkál el annyira szerintem. Legalábbis a mienk ilyen volt. Kivéve mikor bagzott, de erre való az ivartalanítás :D
2013. dec. 2. 20:51
 42/66 A kérdező kommentje:
Mindig van előtte víz mert van itt egy állatvédő néni és mindig hoz kaját meg vizet. :)
2013. dec. 3. 12:21
 43/66 anonim ***** válasza:
A mi állatorvosunk Dr. Erdélyi Miklós Fehérgyarmaton is rendel. Ha még nem áll rendesen a lábára, megadom a telefon számát felhívod hogy mikor rendel. És elviszed hozzá. :) Nagyon rendes és lelkiismeretes állatorvos. És olcsó is. :) Van mikor tőlünk pénzt sem kér el. És nála később is lehet fizetni. :)
2013. dec. 3. 16:59
 44/66 A kérdező kommentje:
Te ilyen közel laksz fehérgyarmathoz?
2013. dec. 3. 17:01
 45/66 anonim ***** válasza:
:) Nyíregyházától kb 35 kmre lakom. Pusztadoboson. Erdélyi doki Vásárosnaményban is rendel ahová mi járunk. Vásárosnamény nekünk kb 15 kmre van. :)
2013. dec. 3. 23:37
 46/66 A kérdező kommentje:
nekünk namény olyan 35-40 percre van szerintem. :D
2013. dec. 4. 12:29
 47/66 anonim ***** válasza:
mutatsz egy képet róla? :)
2013. dec. 4. 16:57
 48/66 A kérdező kommentje:
Ma amikor etetjük a cicákat lefotózom :D
2013. dec. 4. 18:07
 49/66 A kérdező kommentje:

[link]

Nem nagyon lehetett lefotózni mert a kaját nagyon nézte :DD

2013. dec. 4. 20:06
 50/66 A kérdező kommentje:

[link]

Itt meg a kutyával ülnek a padon :)

2013. dec. 4. 20:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!