Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a véleményetek a kóbor...

Mi a véleményetek a kóbor vagy házi-kóborló macskákról? Mit lehet velük tenni?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kiváncsi, mit megengedett tenni illetve mihez van joga egy embernek, ha saját kertjét tele sza*rják és hugyoz*zák a környéken élő macskák, egyszóval a kertedbe ürítenek. És az egyik kistestű kutyámat, csak úgy vihetem ki a saját kertembe, hogy mindíg vele kell mennem és felügyelnem kell, mert egy két macska annyira "bátor", hogy nem mennek ki a kertből akkor se ha látják, hogy kutya van ott. Az előző kutyámnak az arcát szétkarmolta egy macska és elfertőződött hiába kezelte az orvos, belehaét a kutyám. Nem akarok még egy macskás balhét a kutyáimmal és a kutyák szarját fölszedem mindíg, de az idegen macskák szarjait nincs kedvem órákig szedegetni. Meg életveszélyesek is a kisseb kutyámra nézve. Mit lehet tenni? Nem tudom felkutatni az összes környékbeli macska gazdáját, hogy "legyen szíves, ne engedje ki a macskát, mert odaszarik a kertembe és kikaparja a kutyám szemét", mérgezzem meg őket? Nem szeretem a macskákat, de azért nem vagyok állatgyilkos, akkor mit csináljak?
2009. okt. 29. 14:55
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
0%

Ez a színezős ötlet nagyon jó!

Szerintem ha hajfestéket teszel bele extrém lila, piros vagy zöld színekben, azt le se tudja majd mosni.

Nem árt a cicának, viszont a gazdi igencsak védeni fogja ezentúl kedvencét :)

2009. nov. 1. 12:37
 52/53 anonim ***** válasza:
Jajajj! Hajfestékkel óvatosan, megvakulhat ha a szemébe megy, tele van ammóniával. A hajszínező jobb, az csak csíp, bele nem vakul és az is csak 24 bundamosás után jön ki:) Nagyjából..XDDD
2009. nov. 2. 07:56
 53/53 anonim ***** válasza:
igen, de lehet, hogy a cica észre se fogja venni, hogy az festék max, hogy vizes lett a festéket csak a gazda veszi észre, ezért lehetne festék extra bűzzel, azt aztán a cica is megérzi! :D
2009. nov. 3. 18:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!