8 hetes cicának milyen házi koszttal tudom kiegészíteni, vagy variálni a menüjét?
Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy ehet -e tojás sárgáját, nyers csirkét, nyers halat?
A purina ONE-nak a csirkés tápját eszi, abban is 17% a hús, tehát elvileg prémium kategóriás, hiába nem sorolják oda. A kiscica anyujának a gazdija dolgozik egy macskatáp laborban és ő mondta, hogy ő ezzel etet és semmi bajuk a cicáknak. Mi Royal Caninról váltottunk One-ra, mert 14eur-ral olcsóbb és ugyanyúgy eszi a nagy cicánk mint az RC-t , pedig igen csak egy finnyás eset, mégse sztrájkol.
A kicsinek is adunk még a száraz mellé Gourmet alutasakosat, meg vettem neki whiskas cicatejet, de szeretném, ha esetenként megenné a házi kaját is. ( Nem maradékra gondolok) Mikortól kezdhetem ez "hozzátáplálni" :) ??? Ez a kérdés valójában!
Előre is köszi
Köszi mindenkinek, kedvesek vagytok :)
Ma este megkínáltam egy kis nyers csirkemellel, de nem kellett neki még. Na pont ezt nem akarom, hogy ezeket visszautasítsa, de lehet hogy később majd rájön, hogy az is finom :D
Amúgy ezt a whiskas cicatejet imádja, bár ennek annyira nem örülök, de azért majd szépen fokozatosan leszoktatom róla.
Arról esetleg tudtok mondani valamit, hogy a nagycicámmal hogy tudnám jobban összeszoktatni? Igaz szombat óta nem sok idő telt el és még természetes, hogy kerülik egymást, bár a pici játszana, bújna, csak a nagy van besértőddve, hiába szeretgetem azóta mégjobban, etetem pluszba, annyi a haladás, hogy mostmár nem minden alkalommal fúj mikor elmegy mellette, csak morog. Komolyan az ördögűzős hang az első naphoz képest Mozart 4 évszakja volt..
Azt próbálgatom még, ha elalszanak, akkor egymás mellé teszem őket, hát az ébredés nem csodás.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!