Életben fog maradni?
De most tudtam meg a papámtól,hogy elütötték.Már az elütése után még mászkált(Merthogy a papám látta)
Itt is hazudtál, vagy neked hazudnak otthon! Gondolkodj már el egy kicsit!!! Te nem vagy normális!!!!
Nézd, mivel gyerek vagy saját bevallásod szerint, nem kezdelek el csúnyán osztani. A kommentek között, ha elég sok igen durva is, van némi igazság. Ha mindenhonnan kitaszítanak, ahogy írod, akkor próbáld meg megtalálni ennek az okát, másokban, de ami a legfontosabb, magadban is.
Sajnálom a cicádat. Remélem, ha lesz még ilyen eset (nem kívánom, hogy legyen), akkor hamar a tettek mezejére lépsz. Szerintem látod te is, hogy sokra nem mész, ha itt vársz válaszokat a kérdésedre. És ne hagyd, hogy otthon leépítsenek, mert gyerek vagy. Innentől érvénybe lép, amit az előző kommentemben írtam.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__3701063-hogy..
Nem akarok hangulatromboló lenni, de az leszek. Szerintem már meg van az újabb macska. Sajnálom, hogy egyes macskának milyen élet jut.
Egyes macskáknak ilyen élet jut. Egyes embereknek ilyen élet jut..Mert kérdezett..Nem kéne leszólni, mert nem tudjuk a hátteret.. Mert kit érdekel? Ugye?
Kritizálni, véleményt mondani könnyű..
Engem is leszóltak.. Nagyon durván. Itt ezen az oldalon.
De az itélkezéls nem a mi dolgunk...
Megbántani a macskáját féltő embert, olyan embertelen.
Lehet valaki hülye, buta. Ha itt tesz fel kérdést, szereti a macskáját..mert nem kérdezne.
Aki igy szereti a cicáját, annak az emberi kapcsolataival baj van. Én is így szeretem..de ez nem normális.
Embernek ember a társa.
Lelehet pontozni. Nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!