Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Életben fog maradni?

Életben fog maradni?

Figyelt kérdés
Ma amikor hazaérkeztünk,láttam hogy a macskáknak külön kialakított hely le van takarva.Rögtön megijedtem.Leszedtem a fóliát róla.és egy rongy volt benn.az alatt volt a cica.leszedem a rongyot és látom hogy a macska tiszta sár és csak bágyadtan fekszik.Akkor jött a testvérem és mondta hogy hagyjam őt pihenni.Még azt is mondta hogy az udvar közepén találta és hogy nincs semmi külső sérülése,vagy csak nem látszik.Életben maradhat?Nem tud járni és nem is sír hogy fáj neki valami.Fiú fél éves cica.íHa esetleg továbbra sem tudna járni,hogy etessem?Nagyon szeretném ha meggyógyulna!!Bocsánat a hosszú szövegért.

2012. nov. 23. 15:40
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
88%

És ez csak az egyikkel történt, oltás, gondoskodás, feltételezem normális etetés hiányában a többi is el fog hullani, szóval készülj fel.

De nehogy utána beszerezzetek még párat, nektek nem való állat!!!

2012. nov. 24. 12:00
 32/50 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, hát persze, mindenki hülye, csak te meg a családod nem, ugye?

Aki elütötte, az csúnya, gonosz álkatkínzó, mert direkt volt, mi?

Mi meg csúnya, gonosz hangulatrombolók vagyunk, ugye?

De ti mintagazdik vagytok, mert nem voltatok hajlandóak orvoshoz juttatni...

És akkor még mi, szemét válaszolók a hangulatotokat is elrontottuk, ó de sajnállak.

Sírjatok csak, attól nem tudjátok meg nem történtté tenni!

Állattartásból egyes!

De ne aggódj, visszaadja ezt még az élet.

2012. nov. 24. 13:39
 33/50 anonim ***** válasza:
92%

Ne haragudj kicsim, anyukád elég érzéketlen, főleg, ha még a kedvedért sem hajlandó orvoshoz vinni a cicádat. Mondd neki, légy szíves, hogy veled rögtön rohanna, igaz, ha téged elütnének? Te pedig szeretnél így tenni a cicáddal, mert úgy félted, ahogyan ő téged.

A cicának is csak egy élete van, ráadásul tőlünk, emberektől függnek. Remélem, ha a te gyerekednek lesz cicája, nem így fogsz majd gondolkodni, tiszteletben tartod majd a gyereked érzéseit is, és igyekszel majd megmenteni egy hasonló helyzetbe került kisállatot.

Azt pedig pláne nagyon remélem, hogy anya, apa jobb belátásra tér, és segítenek neked és a cicának is, hogy meggyógyuljon. Vagy próbáld meg a papát-mamát meggyőzni, hogy segítsenek.

2012. nov. 24. 15:07
 34/50 A kérdező kommentje:
Miért írnak egyes emberek(tisztelet a kivételnek)hogy megérdemlem és hogy az élet ezt vissza fogja adni?Amúgy meg ha valaki megértette volna hogy mire kiért az orvos az állat meghalt,annak nagy tiszteletet adnék.Nem tudom ti mit gondoltok de gyerek vagyok még,de azért van egy kis józan paraszt eszem.Ha egy macskát elütnek és eléggé húzza a gerincét akkor biztos valami belső sérülése van.Azt az orvos nem tudja megoldani 5ezer forintért.Mire kiér,addig meg már mindegy,a semmiért fizetünk....
2012. nov. 24. 16:13
 35/50 Vicuska87 ***** válasza:
65%

Azért írogatják ezt, mert ez az igazság!

Most gondolj bele!

Téged elüt egy autó véletlenül, nem szándékosan! Anyukádék nem hívnak hozzád mentőt, minek, mire a mentő kiér,te már úgyis meghalsz!

Bele sem tudok gondolni, hogy vannak olyan emberek mint ti, és az a nagy baj, hogy még állatokat is tartatok felelőtlenül!

Az élet nagy tanító! Hiszem azt, hogy minden ember azt kapja vissza az élettől, amit ő nyújtott másokért az életben!

2012. nov. 24. 16:24
 36/50 anonim ***** válasza:
79%

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__3662009-mier..

Ezt a kérdést te tetted fel?

Lehet, hogy nem is elütötték, hanem valaki megrúgdosta a családodból!

2012. nov. 24. 17:13
 37/50 anonim ***** válasza:
78%

Szomorú hogy ilyen felelőtlen, nemtörődöm emberek állatot tartanak, és talán még szomorúbb, hogy gyereket is vállalnak. Milyen abnormális hozzáállást nevelnek belé? Pont ilyet, hogy mire kiér az orovs, úgyis meghal... Felháborító!

És nem elég hogy nem kapott orvosi ellátást, de ráadásul a haldokló cicát kint hagyták az udvaron éjszakára ebben a hidegben, rongyba csavarva...ez teljes mértékben kimeríti az állatkínzás fogalmát!

Bele sem merek gondolni, hogy szegény ártatlan kis lélek mit élhetett át az utolsó óráiban :(((

2012. nov. 24. 18:03
 38/50 anonim ***** válasza:
28%
Szégyellje mindenki magát.ÉS TE MÉG CSAK GYEREK VAGY?! MIT KERESEL A SZÁMÍTÓGÉPEN HÚZZ VISSZA LEGÓZNI VAN POFÁD ITT A GÉPEN P*RNÓT MEG EGYEBET NÉZNI!FOGADJUNK HOGY EGY ELHÍZOTT S*GG VAGY!
2012. nov. 24. 19:29
 39/50 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy elhízott segg!! Ha valaki ismerné az életemet és hogy mi van körülöttem teljesen máshogy gondolkodna......Merthogy a számítógép előtt érzem csak jól magam,mindenhonnan kitaszítanak!!! És nem vagyok már csecsemő,nem megyek legózni. Azt a kérdést nem én tettem fel.....
2012. nov. 24. 20:26
 40/50 anonim ***** válasza:
79%
Ezt is otthon tanultad, hogy összevissza kell hazudni? Azt is te tetted fel, hiszen ott is válaszolgatsz, oda is ugyanazokat a dolgokat írod.
2012. nov. 24. 20:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!