1,5-2 hetes cicákat találtam. Már járnak, nyitva a szemük, de nagyon esetlenek. Életben fognak maradni? Megcumiztattam őket mézes tejjel!
Kukkantsd meg ezt, nagyon hasznos:
Most nem mondom, hogy grammozzál, mert máshogy nem megy, meg mit tudom én, de nagyon jó iránymutatás.
Szia!
Sajnos én úgy tudom, ekkora cicáknak még nem szabad tehéntejet adni, mert elpusztul(hat)nak tőle!!! Sürgősen hagyj fel vele, míg ki nem deríted, ez igaz-e, különben meghalhatnak. Legjobb volna egy állatorvos véleményét kikérni.
23.24 valószínűleg van anyjuk. Valahol. Csak sajnos sok mindenki úgy oldja meg a felesleges kismacska kérdést, hogy fog egy dobozt, bele teszi a kismacskákat és kiteszi valahova őket, aztán hazamegy, leül tv-t nézni és el is felejti az egészet. Ezeket aztán vagy megtalálja valaki, vagy ott pusztulnak éhen-szomjan.
A tehéntejet valóban nem javasolják, a felnőtteknek főleg nem, ennek ellenére rengetegen neveltek fel macskát rajta. Esetleg ha megy próbálkozz pépes kefír-kenőmájjassal mondjuk. Végül is nekünk sem kéne a sok szart ennni, mert meghalunk, rákosak leszünk, fosünk stb. és még is megesszük és elvagyunk rajta bár lenne jobb is.
nyugi, én neveltem már tejen cicát. Kicsit hígíthatod atejet, ha fostosak lennének tőle esetleg. A kismasckának hét élete van, agyon se lehet csapni. Nme döglik meg olyan könnnyen. Csak nevelgesd, és keresgesd nekik a gazdit! Hány van?
Egy a lényeg: nehogy megfázzanak! Mert abból nag ybaj lehet. A tej jó, és majd lehet májkrémet, reszelt főtt tojást is adni nem soká.
Köszi!
Reggelre megmaradtak szerencsére. Kicsit kakiltak, de most reggel a tej után befosott az egyik, de sztem nem lesz baja. :) 2 van. Találtam nekik mamát, ott lesznek 1 hónapig kb. Egyébként be fogja fogadni őket? Mert úgy hallottam, h ha ember hozzáér a kicsikhez,akkor utána ellöki. Ez igaz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!