Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Létezhet olyan, hogy egy...

Létezhet olyan, hogy egy kiscica hermafrodita?

Figyelt kérdés

Kandúr, mert heréi vannak. A szomszédé, esedékes az ivartalanítása is.

Viszont egy kandúr hajtja és párosodni akarna vele…

ma 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Te sem tudod, hogy mit jelent az, hogy hermafrodita.
ma 17:32
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
A kandúrok, ha rajtuk van, akkor a legyet is röptében. Nekem is a kandúrjaim ivartalanítás előtt hajtották egymást.
ma 17:39
 3/4 A kérdező kommentje:

De első tudom mi! Mindkét ivarszervvel rendelkezik! Másrészt a neten találtam több ilyen cikket!

Vagy szimplán a kandúr, aki hajtja a kicsikét fogyatékos…

ma 18:15
 4/4 anonim ***** válasza:
95%
Dominancia. Az állatvilágban a dominancia, felsőbbrendűség kifejezése párzó mozdulatokban is megmutatkozik. A macskák territoriális állatok, így a 2 kandúr egymás riválisa. Valamelyiknek felül kell kerekednie a másikon a területért és a tüzelő nőstényekért. Ilyenkor akár véres harcok dúlnak, verekszenek, leharaphatják a másik golyóit, vagy éppenséggel ledominálják, ezzel kivívva a tiszteletet és a területet a másik kandúrral szemben. A nőstények is válogatósak, nem adják magukat akárkinek. A domináns kandúr lesz náluk a befutó, nem az, akit legyűrtek. A domináns kandúr az életképes utódok, megfelelő genetika biztosítéka egy nőstény macska számára.
ma 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!