Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ha kap a cica féreghajtót és...

Ha kap a cica féreghajtót és utána nem látok a székletében semmit akkor nem férges ?

Figyelt kérdés
Vagy lehetséges ilyen esetben is hogy nem láthatóak de attól még férges volt?

ma 15:51
 1/4 A kérdező kommentje:

Mindkét cicámnak visszatérően kicsit lágyabb széklete van pár hetente pár napra és aggódom hogy férgesek lehetnek-e. Februárban kaptak spot-ont de előtte pár hónapig nem. Csak bentiek. Most tablettát szeretnék nekik adni mert a spot-on nagyon úgy tűnt mintha a legnagyobb része inkább a szőrükre ment volna.

Januárban volt 1 hét durva hasmenése mindkettőnek, akkor látta állatorvos de a 2.alkalomra már nem tudtam visszavinni őket mert úgy féltek már a szállítótól hogy kitörtek (igen, volt már kérdésem emiatt), de a gyógyszerükért elmentem akkor és jól is lettek utána.

Ez után 3 hétig minden oké volt és azóta az egyik cicának 1-2 hetente pár napra lágyabb a széklete (1x volt 1-2nap hasmenés is a legelső visszatérésnél), a másik cicának most először lágyabb azóta. Többet nem járnak mint máskor , a szokásos napi 1-2 adag ilyen.

Amúgy nem látszik rajtuk semmi(játszanak, bújnak, a reggeli-vacsora követelés ugyanúgy megy). Ezt akkor az orvos is látta hogy nincs láz, gyulladt íny stb.

ma 16:05
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Visszaette őket és megemésztette.
ma 16:25
 3/4 BécsiFehér ***** válasza:
Az enyém széklete tele volt féreggel. Van egy másik is, ami férges volt, de nála nem láttam. Viszont, előtte mindkettő férget hányt, onnan tudtam, hogy férgesek.
ma 17:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Az enyém férges volt, láttam férget kipottyanni a popójából. Féreghajtás után a kakiban viszont semmi látható nem volt. Ha gyanítod, hogy férgesek, akkor féreghajtás után 2-3 héttel ismételni kell a tablettát, mert addigra fejlődnek ki a petéből a férgek. A tabletta csak a kifejlett egyedekkel végez, a petékkel nem. Ezért kell az ismétlés.
ma 20:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!