Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van esély, hogy hazajön az...

Van esély, hogy hazajön az elszökött macskám?

Figyelt kérdés

Van egy kinti/benti (de inkább benti) 9 hónapos, nőstény cicám. Nyáron került hozzám, egészen pici kora óta soha nem ment ki a kerítésen kívül. Nagy udvarunk van, úgyhogy néha ki szokott menni madarakat nézni, szaladgálni. Mögöttünk nincsen út vagy lakott terület.

Szerdára volt időpontja ivartalanításra. Reggel kiengedtem pisilni/kakálni. Aztán életében először úgy elszaladt, hogy csak délelőtt került elő. Le kellett mondanom az aznapi ivartalanítást. Azóta ma történt ilyen újra. Reggel kiengedtem, majd hirtelen elszaladt. Délelőtt 11 körül láttam, hogy egy másik macska átzavarja a szembe lévő bekerített, lakatlan telekre. Azóta nem láttam őt. Hiába szólítgatom, enni se jött haza. Ilyenkor is este mindig itt van velem, borzasztóan hiányzik. Bele vagyok betegedve.

tegnap 21:57
 1/6 anonim válasza:

Lehetséges, hogy tüzel, majd egy adag pereputtyal érkezik haza.

Az én cicám egyszer 2 hétig nem jött haza. Majdnem belezavarodtam.

Nyugi, biztos hazajon, de ne engedd többet ki az udvarra. Bármikor megszökhet.

tegnap 22:01
 2/6 A kérdező kommentje:

Soha többé nem engedném ki. Eddig se sűrűn, de akkor láttam esze ágában nincs szökni.

Ráadásul az bánt a legjobban, hogy pont meghiúsult az ivartalanítás is. :( Emiatt is tiszta ideg vagyok. Péntekre van újabb időpontunk.

tegnap 22:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Tüzel. Vemhesen is ivartalanítanak. Haza fog menni.
tegnap 22:21
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi neked is a biztatást! Remélem igazatok lesz, és nem kell lemondanom a pénteket is, mert már szégyellném. Csak jönne haza...

Ma már ezerszer kimentem mostanáig szétnézni hátha visszajött. Végigsírtam az estét.

tegnap 22:28
 5/6 A kérdező kommentje:

Reggelre hazajött. Nincs baja, csak fél egy kicsit. Evett és bent van a házban.

Ki nem engedem többet.

ma 08:37
 6/6 anonim válasza:
Szerencsére. Ne is engedd ki, és mindenképp vidd el ivartalanítani. Akkor kevesebb hajlama lesz majd kolbászolni.
ma 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!