Ha a kiscicám elszökött egy hónapja, és még nem jött vissza, akkor van esély rá, hogy még visszajön?
Figyelt kérdés
Nagyon szerettem, és szeretném visszakapni!#cica #elvesszett
2015. jún. 5. 15:56
1/9 anonim válasza:
Mekkora, mi a neme?
Igazat megvallva, egy hónap sok idő.Kinti cica?
Az én kandúrom, míg nem volt ivartalanítva, el el ment még 2-3 hétig is, s visszajött lefogyva, csatakosan..kicsajozta magát..De ennél többet nem maradt sose.
Végül is van rá esély, türelmet kívánok!
2/9 anonim válasza:
Nekünk volt egy macskánk tavaszal elment s csak ősszel jött vissza, nem halt éhen, vadászott és 15 évig élt. Ha meg tudja védeni magát és hazatalál, haza akar, haza tud menni akkor valszeg viszont látod. Ivartalanítsd.
3/9 anonim válasza:
Sose tünt el cicám ennyi időre, egyik 1 hétre, mert beleesett egy építkezésnél egy gödörbe. Szerintem 1 hónap sok idő, viszont van egy nagyon cuki kistirgis macskám, 6 hetes, ha szeretnéd, odaajándékozom Neked.
4/9 anonim válasza:
Egy hónap után már rosszak az esélyek, de akár hónapok után is hazajuthat
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Amúgy fiú!
2015. jún. 5. 16:54
6/9 anonim válasza:
Nekem is van egy cirmos cicám, akit nagyon el kéne ajándékozni, ha nem lenne meg, ő most 2 hónapos.
7/9 anonim válasza:
Nem voltam a kommentelők között, de végül meglett a cicó? :)
8/9 A kérdező kommentje:
Nem jött még vissza, de remélem jól van!
2015. jún. 16. 20:32
9/9 anonim válasza:
Azis lehet hogy azóta sajnos elütötte egy kocsi,jobb esetben valaki befogta..Egyébként az én cicám 2 hete tűnt el kb,szerintem még van rá esély :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!