Szerintetek életben fog maradni? :' ( bővebben lent!
Figyelt kérdés
ma találtunk egy madarat.szerintem rigó volt. valami csont ki volt jőve valami a szárnya alatt, és a lába is el volt törve : ( felmentünk a mamámhoz és lefertőtlenítettük a sebét : ( visszavittük a bokrokhoz árnyékos helyre : ( szerintetek életben marad szegényke??2012. máj. 18. 19:41
1/7 A kérdező kommentje:
bocsi kétszer írtam a valamit : (
nagyon izgulok érte ._.
2012. máj. 18. 19:43
2/7 x) válasza:
Törött végtagokkal semmiképpen sem. Mivel nem tud élelmet szerezni előbb-utóbb sajnos elpusztul.
4/7 A kérdező kommentje:
én is arra gondoltam : ( meg hogyha valami kóbor macska elakarja kapni akkor nem tud elmenekülni : ( hétfőn visszamegyek oda és megnézem :c
2012. máj. 19. 06:15
6/7 A kérdező kommentje:
minden rendben van, hazahoztam ^^
ugyan ott ült ahol leraktuk : )
és már evett is : )
elvisszük állatkórházba : )
2012. máj. 19. 21:00
7/7 anonim válasza:
Örülök hogy rendben hazavitted, a szabadban elpusztult volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!