Életben fog maradni?
vidd el állatorvoshoz
ha még azt sem tudod, mi baja van, mi honnan a fenéből mondanánk meg?
Állatorvoshoz kéne vinni.
Te semmit nem tudsz tenni. Adj esetleg neki cumisüvegből tejet, és melegen legyen. Akár megeshet hogy kocsi, kutya kapta el. De ha nem viszed orvoshoz meg fog halni. Mikor én kicsi voltam a cicám ugyan így járt. A pincébe vitték mamámék hátha megmarad, de meghalt.. erről én páréve kaptam információt. Szóval ha elviszed lehet megmarad, de ha nem akkor meg fog halni. Ez a fájdalmas igazság.
Utolsó vagyok, egyébként a gerinc sérülés nem minden esetben vérezhet. Ha nem nyílt torés akkor nem. De ne mozgasd a cicát mert fáj neki. Pl. eltorik valamid és mozgatnak akkor az neked is fájna.
Sokkal nagyobb baj az, ha nem kívül van sérülés mert akkor legalább el tudsz indulni valamilyen szálon.
Nem értem, miért nem viheted?
Hány éves vagy?
Szüleidnek mondd meg, hogy vigyék el, vagy nekik nem ér pár ezer ft-ot a macska? Gondolom nem.
Az állatkínzást büntetik, börtön is járhat érte, kár, hogy ilyenkor nem lehet feljelentést tenni.
Istenem, miért vállal állatot olyan, aki az alapvető szükségleteit, - mint pl az állatorvos baj esetén - sem tudja biztosítani?
Ha nem viszed orvoshoz, akkor nem tudunk mást javasolni, honnan tudnánk mi baja? Ha csak ennyire vagy képes, akkor nézd végig a haláltusàját. Aztàn ígérd meg magadnak hogy soha a büdös életben nem vállalsz többé semmilyen állatot, mert alkalmatlan vagy gazdinak.
NE TARTS MACSKÁT!!!
Mi az hogy nem viheted állatorvoshoz? Inkább végig nézed a haláltusáját?
Gratulálok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!