Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Életben fog maradni?

Életben fog maradni?

Figyelt kérdés
Ma amikor hazaérkeztünk,láttam hogy a macskáknak külön kialakított hely le van takarva.Rögtön megijedtem.Leszedtem a fóliát róla.és egy rongy volt benn.az alatt volt a cica.leszedem a rongyot és látom hogy a macska tiszta sár és csak bágyadtan fekszik.Akkor jött a testvérem és mondta hogy hagyjam őt pihenni.Még azt is mondta hogy az udvar közepén találta és hogy nincs semmi külső sérülése,vagy csak nem látszik.Életben maradhat?Nem tud járni és nem is sír hogy fáj neki valami.Fiú fél éves cica.íHa esetleg továbbra sem tudna járni,hogy etessem?Nagyon szeretném ha meggyógyulna!!Bocsánat a hosszú szövegért.

2012. nov. 23. 15:40
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%

Hívd ki az állatorvost! Sokat nem tudsz érte tenni, lehet, hogy meghal, pedig kezelhető lenne könnyen.

Remélem ha felnőtt leszel, másképp tartasz majd állatot.

2012. nov. 23. 16:17
 12/50 anonim ***** válasza:
84%
ja, bocs, szerinted az normális, ha nem voltál még állatorvosnál. Legalább hallgathatnál másokra, akik értenek hozzá. Én sem tudtak gyerekkoromban sok mindent, de sokat megtanultam, inkább fogadd meg mások tanácsát.
2012. nov. 23. 16:19
 13/50 A kérdező kommentje:
kösz a segítséget. sokat értem vele.. pff.
2012. nov. 23. 16:20
 14/50 anonim ***** válasza:
84%
Inkább nézz magadba és szégyeld magad, hogy a felelőtlen családod miatt meghal egy állat.
2012. nov. 23. 16:22
 15/50 anonim ***** válasza:
84%
Mégis mit vársz ?! Hogy mi azt mondjuk jobban lesz ha keversz neki egy főzetecskét otthon és simogatod?! Mert marhára nem lesz jobban. Kit izgat hogy a többi macskád jól van ha ez a szemed láttán fog elpusztulni kínok közepette?! Ne legyél már magatehetetlen ugyan miért nem tudod kihívni az orvost?! Komolyan nem értem mit vártál ettől a kérdéstől? Hogy telepatikusan megvizsgáljuk a macskád, és megmondjuk mivel kezelgesd otthon. Röhej. Ezt egy gyerek is felélhetné ésszel...
2012. nov. 23. 16:28
 16/50 anonim ***** válasza:
73%

Most miért kell bántani, gyerek még, félti a cicáját.

nagyon sok szülő nem úgy fogja fel a dolgokat, ahogy kellene, és ahogy mi is. Mert "csak" egy macska..

Egy gyerek tehetetlenségében nekünk ír, ne csesztessük már mi is..

Kérdező!

Mennyi idős a testvéred? Vele nem tudnád megbeszélni?

Ha telefonon felhívod az állatorvost, tud mondani valamit, vigyétek el, ne mozgasd, vagy bármit. Ha elviszed, mond, gyerek vagy, majd később a zsebpénzedből fizetsz. Nekem is volt, hogy kiszökött a macskám, kutya elkapta, időben észrevettem, kimentetem. Feküdt, sáros volt, de túlélte. Azért hívd fel az állatorvost..Az csak telefon költség..

2012. nov. 23. 16:37
 17/50 anonim ***** válasza:
84%

Nem értem az ilyen kérdéseket!Sokat érsz a válaszokkal...mért is nem viheted orvoshoz?

Bocsáss meg,de nem értelek,főleg úgy,hogy egész héten orvoshoz mászkálok,otthagyom a fizetésem és mindent megteszek,de nem tudják mi a baja a cicámnak,mégse kérdezgetek itt,mért tenném?

Az meg egy állattartónak evidensnek kéne lenni,hogy orvoshoz megy ha baj van!Nálad nem lennék állat az biztos!

2012. nov. 23. 16:54
 18/50 anonim ***** válasza:
78%

Tudtommal nincs olyan szabály, hogy gyerek nem vihet állatot orvoshoz, szóval ez rossz kifogás.

Én is sokszor vittem gyerekkoromban az állataimat az orvoshoz, mert egy állattartónak ez alapvető kötelessége.

2012. nov. 23. 17:02
 19/50 A kérdező kommentje:
A családban mindenki úgy reagál rá hogy csak egy macska.De most tudtam meg a papámtól,hogy elütötték.Már az elütése után még mászkált(Merthogy a papám látta) .Valószínűleg Nem bírták a lábai és ezért feküdt a földön.anyukám szerint rendbejön ha miután már elütötték ugrált.De viszont az is lehetséges,hogy pont az a baj,hogy nem bírja már és azért feküdt. És aki olyan szemrehányásokat írna hogy: nem lenne nálam macska olyanokat inkább nem kérek.Köszönöm.Már megkérdeztem és nem hozhatjuk be a lakásba.Ha az éjjel nem fagy meg,talán túléli.(be van rongyokkal bugyolálva)
2012. nov. 23. 17:21
 20/50 Mecse ***** válasza:
100%

Úh, csak most láttam ezt a kérdést. Tudom hogy nem te tehetsz erről mert még fiatal vagy hanem a szüleid, és ne is haragudj meg azért amit mondani fogok, de megnézném én hogyha őket üti el az autó és utána betekerik őket rongyokkal akkor az vajon összeforrasztja-e a csontjaikat illetve a belső vérzést elállítja-e.

Nagyon-nagyon sajnálom azt az állatot akinek olyan tulajdonosai (nem hívom gazdának aki ilyet művel) vannak hogy ilyesmit hagynak megtörténni, plusz a gyereküknek is ilyen példát mutatnak. Ilyen típusú emberekre plüss állatot sem bíznék és nem is lenne szabad élő állatot tartaniuk, a felfogásuk a felelősségről a fasorban sincsen.

2012. nov. 23. 17:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!