Életben fog maradni?
Hú, ez a sztori nagyon felhúzott.
Esküszöm, ha ismerném a szüleidet, azonnal feljelenteném őket, gondolkodás nélkül.
Remélem hogy egy szomszéd, vagy ismerős előbb-utóbb megteszi, illetve hogy az élet csőstül visszaadja nekik azt a sok szenvedést, amit annak az ártatlan kiscicának okoznak azzal, hogy hagyják ott kint kínhalált halni.
Igazad van,nem kínzás,de nem is megfelelő állattartás.Ahogy Mecse írta a szüleid felelőtlenek és rossz példát mutatnak.Nem értem,hogy telefonálni mért nem lehet...
Én hiszek abban,hogy idővel azt kapjuk amit adunk..(hmm így nem is értem a saját problémáimat)de változatlanul nem szeretnék állat lenni nálatok,mert nincsenek megbecsülve és ellátva.
Felhívtátok az állatorvost, hogy hogyan kell megfelelően ellátni?
Vagy nincs telefon, de internet van?
Szerintem ez intelligencia, érzelmi intelligencia kérdése, nem pedig a pénztárcáé.
Sajnálom a cicát :(
Annyit tehetsz, hogy tanulsz az esetből. Szerinted itt mindenki rosszat akart?
Azt tudtad, hogy akár megelőzhető is lett volna, hogy elüssék? Olyan is van, hogy kijön az orvos és elaltatja, hogy ne szenvedjen, ennyit megtehettetek volna.
Sok dolgot megtanulhatsz a macskákról, ha hajlandó vagy rá, itt kérdezhetsz bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!