Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Életben fog maradni?

Életben fog maradni?

Figyelt kérdés
Ma amikor hazaérkeztünk,láttam hogy a macskáknak külön kialakított hely le van takarva.Rögtön megijedtem.Leszedtem a fóliát róla.és egy rongy volt benn.az alatt volt a cica.leszedem a rongyot és látom hogy a macska tiszta sár és csak bágyadtan fekszik.Akkor jött a testvérem és mondta hogy hagyjam őt pihenni.Még azt is mondta hogy az udvar közepén találta és hogy nincs semmi külső sérülése,vagy csak nem látszik.Életben maradhat?Nem tud járni és nem is sír hogy fáj neki valami.Fiú fél éves cica.íHa esetleg továbbra sem tudna járni,hogy etessem?Nagyon szeretném ha meggyógyulna!!Bocsánat a hosszú szövegért.

2012. nov. 23. 15:40
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
84%

Hú, ez a sztori nagyon felhúzott.

Esküszöm, ha ismerném a szüleidet, azonnal feljelenteném őket, gondolkodás nélkül.

Remélem hogy egy szomszéd, vagy ismerős előbb-utóbb megteszi, illetve hogy az élet csőstül visszaadja nekik azt a sok szenvedést, amit annak az ártatlan kiscicának okoznak azzal, hogy hagyják ott kint kínhalált halni.

2012. nov. 23. 18:47
 22/50 A kérdező kommentje:
Értsétek meg,nem hagyják! Ők is szereték ha életben maradna,de mivel nem tudjuk elvinni állatorvoshoz,sem hívni!!Amúgy is ez nem állatkínzás szerintem! Na de több választ már nem kérek.kösz.
2012. nov. 23. 19:02
 23/50 anonim ***** válasza:
90%
Pedig még milyen állatkínzás. Szégyen amit a szüleid művelnek...
2012. nov. 23. 19:10
 24/50 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van,nem kínzás,de nem is megfelelő állattartás.Ahogy Mecse írta a szüleid felelőtlenek és rossz példát mutatnak.Nem értem,hogy telefonálni mért nem lehet...

Én hiszek abban,hogy idővel azt kapjuk amit adunk..(hmm így nem is értem a saját problémáimat)de változatlanul nem szeretnék állat lenni nálatok,mert nincsenek megbecsülve és ellátva.

2012. nov. 23. 19:14
 25/50 anonim ***** válasza:
84%

Felhívtátok az állatorvost, hogy hogyan kell megfelelően ellátni?

Vagy nincs telefon, de internet van?

Szerintem ez intelligencia, érzelmi intelligencia kérdése, nem pedig a pénztárcáé.

2012. nov. 23. 19:32
 26/50 anonim ***** válasza:
88%
A btk szerint ez igenis állatkínzásnak minősül.
2012. nov. 23. 19:46
 27/50 A kérdező kommentje:
Most már tökmindegy,a cica meghalt.Köszönet a hangulatrombolásért. :@
2012. nov. 24. 08:34
 28/50 A kérdező kommentje:
ÉS az nem állatkínzó,aki elütötte? Pont úgy,hogy mire kiérne az orvos addigra a macska meghal,de nagyon sokat szenved?Nagyon messze lakunk a várostól,szóval semmit nem tahettem volna.. ÉS Mindenki sírt ma. :'(
2012. nov. 24. 09:12
 29/50 anonim ***** válasza:
89%

Sajnálom a cicát :(

Annyit tehetsz, hogy tanulsz az esetből. Szerinted itt mindenki rosszat akart?

Azt tudtad, hogy akár megelőzhető is lett volna, hogy elüssék? Olyan is van, hogy kijön az orvos és elaltatja, hogy ne szenvedjen, ennyit megtehettetek volna.

Sok dolgot megtanulhatsz a macskákról, ha hajlandó vagy rá, itt kérdezhetsz bármikor.

2012. nov. 24. 10:02
 30/50 anonim ***** válasza:
90%
hangulatrombolás? hát te meg a családod nem normális.
2012. nov. 24. 11:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!