Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy lehet egy gyermekként...

Hogy lehet egy gyermekként szeretett állat eltűnését elviselni?

Figyelt kérdés
Másfél hónapja elveszett 11 éves cicám. A gyermekemként, mindenemként szeretem, szinte szerelemmel. Átkarolt, ha bajom volt, szólongatott, beszélgett velem. Nincs gyerekem, ő a mindenem. Hogy lehet ezt elviselni? És meddig keressem? Hogy gyászolhatnám meg, ha el sem temethettem? Mi van, ha megkínozták? Hogy lehet így tovább élni? Segítsetek!!!! :-((((

2012. aug. 17. 12:05
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

"Vagy vegyél helyette egy másikat."

Ez is akkora hülyeség. Soha semmi nem fogja pótolni azt a cicát, hiába vesz másikat.

2012. aug. 24. 18:13
 22/48 A kérdező kommentje:

#18 Köszönöm szépen!!!

#19-20-21 Köszönöm, hogy törődtök velem és meg is védetek! Soha nem lesz "új" cicám, ezt soha többet nem tudnám végigcsinálni, mint ahogy az ember a meghalt/elveszett gyereke helyett sem csinál gyorsan egy másikat (általában,) és még ott van Panni is, a másik cicám, akit szintén nagyon szeretek, de már 10 éves, őt sem bolygatnám meg öregkorára egy új jövevénnyel. Úgyhogy #20 és #21 köszönöm és egyetértek. De #19 hozzászólónak is köszönöm, mert kezdek az egészbe márbelebolondulni, egy kis kijózanításra szükségem volt/van.

2012. aug. 27. 09:57
 23/48 anonim ***** válasza:

#9-es és a #12-es vagyok!

Bocsi, hogy ide írom ezt, de szükségem van rá, hogy elmondjam valakinek. Ma az anyukám barátnője felhívta őt azzal, hogy tuti a mi cicánkat látta az egyik szomszéd utcában. Azt mondta, hogy látta ahogyan bemegy egy kertbe, de mikor hazaért gyorsan vissza is ment arra a helyre ahol látta őt..addigra sajnos eltűnt. Megkérte anyukámat hogy küldjön képeket a cicámról. küldött is erre is azt mondta, hogy biztos őt látta. anyával megbeszéltük, hogy ha megfőzte holnapra nekünk a kaját akkor lesétálunk és megnézzük,hát ha ott van. Szerintetek van esélyem, hogy ő lesz az? Nagyon remélem, legalább jó lenne tudni, hogy jó helyen van és örökbe fogadták. Onnan gondolom, hogy örökbe fogadták, mert volt rajta bolhanyakörv. Egyébként anyu barátnője eléggé ismerte a cicámat, mivel amikor elmentünk nyaralni volt hogy 2 hétig ő vigyázott rá. Hogy őszinte legyek ha látnám és kiderülne, hogy ő az rögtön haza hoznám. De nem tehetném 2 dolog miatt is:

- Azóta már van egy 2 éves cicám, nem tudom hogy kijönnének-e?!

- Másrészt, ha van gazdája és foglalkoznak vele rendesen, nem hinném, hogy megválnának tőle.. és gondolom a cicám is megszokta már azt a helyet, na meg az új gazdáit. Az is lehet, hogy nem ismerne fel, mert csak 2 évig volt velem. :( Aztán az is lehet, hogy nem is ő az. kérlek szurkoljatok hogy Ő legyen az! Nagyon örülnék, ha tudnám, hogy még él és jó helyen van. Szerintetek van rá esélyem, hogy Ő lesz az?

Itt van róla pár kép:

[link]

[link]

[link]

Szorítsatok! :)

2012. aug. 27. 18:19
 24/48 anonim ***** válasza:
De szép cica! :) Remélem, előkerül majd. És azt is remélem, hogy a kérdezőé is.
2012. aug. 27. 19:55
 25/48 A kérdező kommentje:

Kedves #23! Örülök, hogy ide írtál, ez reményt adhat másoknak (nekem is). Nagyon remélem, hogy Ő az, ez a gyönyörű csíkozás, ami a hátán van, nem túl gyakori!! Írd meg mindenképpen, hogy mi lett az eredmény!!

#24 Nagyon köszönöm!!! Szerinted közel 2 hónap múlva még hazatalálhat? :-(

2012. aug. 28. 07:31
 26/48 anonim ***** válasza:

Persze, gondolj csak azokra az állattörténetekre, ahol évek után tértek haza. De ha nem jönne haza, akkor se hiszem, hogy bántották. Lehet, hogy valami gyerek megtalálta, azt hitte, hogy kóbor macska és elvitte magához.

Hidd el, jól van! :)

2012. aug. 28. 10:05
 27/48 A kérdező kommentje:
#26 NAGYON szépen köszönöm!!!
2012. aug. 28. 10:53
 28/48 anonim ***** válasza:

#23-as vagyok.

Tegnap lesétáltunk oda. Láttunk vagy 4 macskát, de egyik se volt Éjfél(volt cicám neve). Az a baj, hogy azért mert lehet, hogy őt látták egy kertben nem biztos, hogy ott is lakik.:( Viszont Éjfél makréla mintás volt, ami azért ritkább, mint a házi cirmos cica..és nem is budapesten élünk, hogy olyan húú, de nagy lenne a város. Sőt nemrég lett város mert eddig falu volt. De ma egyedül lesétálok körülnézek.. legszívesebben becsöngetnék ahhoz a házhoz, de nem tehetem..mivel anya barátnője se tudja pontosan, hogy melyik házba látta.. vagyis 3 ház közül valamelyik. Most csöngessek be mind 3-ba?

Egyébként egyetértek a #26-ossal, hidd el elő fog kerülni és remélem Éjfél is! :)

2012. aug. 28. 11:21
 29/48 A kérdező kommentje:
#28 Igen, mindenképp csöngess be minhárom házba (persze emberi időben, mondjuk este 8 előtt még). Ez egyértelmű. Meg kell nézned, hogy Ő-e az és jó körülmények között van-e.
2012. aug. 28. 12:49
 30/48 A kérdező kommentje:

Na? Mi lett????

Freddie még nem jött haza.... :-((((

2012. aug. 29. 16:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!