Hogy lehet egy gyermekként szeretett állat eltűnését elviselni?
Aranyos vagy, köszönöm. Már 1 éves kora óta ivartalanítva van, nem csajozni jár, de tény, hogy 10 napokra eltűnt már. De ez most már majdnem 2 hónap és abban az iszonyú hőségben menekült el szegény. :-((((
Mégegyszer köszönöm a lelkesítést!!!
Képzeld azt hogy valaki elvitte és gondozza, éppen egy nagy ház ablakpárkányán üldögél, nézelődik.
Amikor eltűnt a cicám én is ezt képzeltem , sőt még most is ha néha rá gondolok, hogy egy óriási házban , fekszik az ablakpárkányon, nézelődik
4/5 és 5/5 Köszönöm! :-) Megpróbálom így elképzelni, talán így túl lehet élni.
Köszönöm szépen mindenkinek a választ, egy kis gyógyír a sebemre....
Lilla, nagyon sajnálom!! :-((
Freddie még nem jött haza.. Nem tudom elengedni.. :'(
Lehetséges, hogy még előkerül. Volt rajta esetleg nyakörv?
Egyébként nagyon sajnálom! Tapasztalatból tudom nincs ennél rosszabb, nem tudod hol van, mi van vele, él-e még és hasonlók..amikor eltűnt az én cicám, akkor minden este a környéken nagy sétákat tettünk és kiabáltuk a nevét(mert hallgatott a nevére). Aztán hírdetéseket tettünk ki a környéken ilyen oszlopokra vagy kisebb boltokba(ha megengedték). A címe valami olyasmi lehetett, hogy Eltűnt!Keressük! De sajnos semmi, és az én helyzetem rosszabb is volt, mert a környékünkön hallottam több cicástól, hogy eltűnt a macskája (pont akkor amikor az enyém) és kb. akkor vagy 20 macska eltűnt, és sokan azt mondták, hogy állítólag bundát akarnak csinálni belőlük, és ezért fogták be őket..:-( aztán ez volt aznap talán fókuszban vagy valamelyik ilyen híradó félében. Azóta iszonyatosan hiányzik! Viszont remélem hogy örökbefogadta egy kedves család és jó dolga van. :-) A te cicádnak meg reméljük a legjobbakat, gondolj jó dolgokra vele kapcsolatban, hogy hazakerül és ne a rosszakra, mert ha rossz dolgokra gondolsz akkor azt is vonzod be. Egyébként mennyire ismerte ott a környéket?
Igen, nyakörve is volt, meg chip is a hátában... Plakát meg hirdetés meg minden, de semmi, csak téves riasztások. Én is attól félek, hogy ilyen állatkínzók kapták el, gyönyörű bundája van, és az utcából nálunk is eltűnt még egy macska...
Ismerte a környéket, mert sokat csavargott éjszakánként. Mindig frászt kaptam ettől, hát pont ezért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!