Mit szerettek a cicátokban a legjobban?
Otthon 3 macskánk van, ebből egy, ami az enyém.
Én nem emelnék ki semmit, a teljes személyiségét szeretem, ha valamelyik hiányozna, nem lenne ugyanaz a macska. (Ez igaz a másik kettőre is, őket is nagyon szeretem, de most a sajátomat emelném ki)
Egyébként egyedi különleges tulajdonsága, hogy domináns kandúr létére pátyolgatja a kiscicákat. Mosdatja őket, stb.
Hogy ő is szeret engem. Tudom, furcsán hangzik, de nekem nehéz volt megszoknom, hogy ő nem az a fajta cicus, aki folyton velem alszik, stb. A barátom cicája például olyan, hogy ha ott alszik mellettem, és elmozdulok, rögtön jön utánam, hogy valamijével hozzám érjen:)
Na, az én cicám nem ilyen. Nagyon kis magának való, de kétségkívül ő a leggyönyörűbb cica a világon. Pedig féltem tőle, hogy ha majd megnő, már nem lesz olyan aranyos, de még mindig gyönyörű, és ezt nem az elfogultság mondatja velem:))
Vannak aranyos szokásai, például a zacskókat imádja, ha náthás vagyok, és pzs van az ágyamon, rögtön jön, és nyalogatja a zacskót, közben dorombol, dagaszt, baromi édes. Ha nem vagyok otthon, akkor is az ágyamra fekszik, és dorombol, csak úgy:) Amikor ezt elmesélték nagyon örültem neki, mert én amúgy mindig azt hittem, hogy csak a kaja miatt "szeret". De nem. Most, hogy öregszik, folyton bújik, dorombol, imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!