Melyik macskafajta a legokosabb, legjobban tanítható, vagy ez nem függ fajtától?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 27. 07:13
1/9 anonim válasza:
Ez nem fajtától függ, hanem inkább az egyedtől
2/9 anonim válasza:
A sziámi pl. nagyon okos, de amennyire okos is, annyira öntörvényű is. szerintem függ a fajtától is, mert más-más afjtáknak más a vérmérsékletük...
3/9 anonim válasza:
a macskakat nem lehet tanitani
az en cicaim is okosak,kinyissak az ajtot(1 perzsa,a masik angora) de nem tanithatom oket
a macskak nem olyanok mint a kutyak,a macsekok ontorvenyuek es nem tanithatok!!
4/9 anonim válasza:
A macska okos, de nem tanítható. :) Azt tanulja meg, amit ő akar - pl. hogy hogyan lehet a gazdit idomítani. :)
5/9 A kérdező kommentje:
Ezt észrevettem :)
2012. ápr. 27. 18:11
6/9 anonim válasza:
hülyeség,h nem taníthatóak, nézd meg ezt a vidit!
http://www.youtube.com/user/NanaBorderCollie#p/c/BDB697EAC49..
7/9 anonim válasza:
az előbb ezt akrtam linkelni :)
8/9 balazskaaa14 válasza:
hülyeség hogy nem tanítható de a legtaníthatóbb fajták a himalájai perzsa(nekem ilyen van pl) és a sziámi,brit rövidszőrű de a háziállat.hun utána tudsz olvasni mert van egy ilyen cikk is:)
9/9 anonim válasza:
f*aszt nem tanítható a macska-.-" vannak olyan macskák amelyek ha be vannak tanítva okosabbak mint egy kutya. a macskát is ugyan úgy meglehet tanítani bármire mint egy kutyát csak tovább tart -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!